Brno vz. Blava

myrtha

Ahojte.Som prijata na farmaciu do brna aj do bratislavy. Skusky sa mi zdali trochu lahsie v brne, hoci fyzika to bol fakt tip,ktory nastastie akotak vysiel :) I ked system prijmaciek na oboch nemozem porovnavat,kedze BA presla tento rok na scia,ci to bolo lepsie alebo horsie,hmm...kazdy ma na to svoj nazor. Ale ide o to, ze v brne som priamo bola na skuskach na skole, a velmi sa mipacila skola, prostredie,ten krasny park okolo skoly, aj pristup k nam, aspon co som videla.Ale scia do Ba som robila v ziline, takze netusim,ako ani len vyzera UK, mozno tak z fotiek :D kvalitne by Mali byt obidve, ale chcela by som pocut nejake nazory na tie to skoly, chcem si vybrat dobre.Neviete nieco o tom?

Memories

ja som si modelovky zakupil, a ty?ucis sa?ale este sa len zacinam.staci 3mesiace pred skuskami sa ucit,lebo to zabudnes

wera93

A ako sa pripravujes zakupil si si tie modelove otazky? No myslim, ze vsade sa dost vela ludi hlasi taktiez aj na medicinu je dost plnka.

Memories

A zas nie je to az take ze sa nonstop uci,to ani na medicine tak neni,zas never vsetkemu.ale v ba je medicina oproti farmácii dost kruta,co som pocul ;)

Memories

Ahoj. Ja sa tiež chystám už do BA na farmáciu-na prijímacky. Ale uvazujem aj nad medicinou,avsak to uz v Brne. Na farmáciu sa trochu pripravujem,už z biologii-este som len zacal. A do BA je problem dostat sa- tento rok beru len 200studentov,kazdy rok menej a menej,a uznaj,ked prijimacky robia 1000ludi.
Tento rok ich robilo 1001,a brali 280cca ludi. Nechod studovat farmáciu,len za vidinu velkeho zisku. Ak bysi mala viac otazok - poradím ti.:)
A 100bodov je max. a na prijatie tento rok bolo potrebných asi 67.

wera93

Tie modelove otazky vydavaju kazdy rok nove alebo su tie iste. Do toho Brna teda ta fyzika je moc tazka na prijimackach?

helena.j

co mam ja spoluziakov, tak neviem, ze by niekto brigadoval. ja mam len taku malu brigadicku na 1 den v tyzdni, resp. na pol dna a to je vsetko. ucenia je ale celkovo dost, urcite viac ako na inych skolach, pisomky su bezne aj pocas roka, aj male testy na zapocet a treba sa aj pripravovat na labaky.
keby si chcela este nieco vediet, kludne sa pytaj.

wera93

A da sa zvladnut popri skola aj nejaka ta brigada? Citala som na rozynch forach, ze sa tam studenti stale len ucia a nemaju cas ani nikam ist.