Ahojte. Chcela by som radu v oblasti studia farmacie. Ktora skola je lepsia, prijimacky atd. Pocula som ze studium v Brne je dost narocne a ze celkovo farmacia patri medzi najnarocnejsie skoly. Dakujem:)
Brno vz. Blava
Ahojte.Som prijata na farmaciu do brna aj do bratislavy. Skusky sa mi zdali trochu lahsie v brne, hoci fyzika to bol fakt tip,ktory nastastie akotak vysiel :) I ked system prijmaciek na oboch nemozem porovnavat,kedze BA presla tento rok na scia,ci to bolo lepsie alebo horsie,hmm...kazdy ma na to svoj nazor. Ale ide o to, ze v brne som priamo bola na skuskach na skole, a velmi sa mipacila skola, prostredie,ten krasny park okolo skoly, aj pristup k nam, aspon co som videla.Ale scia do Ba som robila v ziline, takze netusim,ako ani len vyzera UK, mozno tak z fotiek :D kvalitne by Mali byt obidve, ale chcela by som pocut nejake nazory na tie to skoly, chcem si vybrat dobre.Neviete nieco o tom?
ja som si modelovky zakupil, a ty?ucis sa?ale este sa len zacinam.staci 3mesiace pred skuskami sa ucit,lebo to zabudnes
A ako sa pripravujes zakupil si si tie modelove otazky? No myslim, ze vsade sa dost vela ludi hlasi taktiez aj na medicinu je dost plnka.
ze na medine sa v jednom kuse nedrtis? :) never tomu ze nie, aspon prvych par rokov isto...
A zas nie je to az take ze sa nonstop uci,to ani na medicine tak neni,zas never vsetkemu.ale v ba je medicina oproti farmácii dost kruta,co som pocul ;)
Ahoj. Ja sa tiež chystám už do BA na farmáciu-na prijímacky. Ale uvazujem aj nad medicinou,avsak to uz v Brne. Na farmáciu sa trochu pripravujem,už z biologii-este som len zacal. A do BA je problem dostat sa- tento rok beru len 200studentov,kazdy rok menej a menej,a uznaj,ked prijimacky robia 1000ludi.
Tento rok ich robilo 1001,a brali 280cca ludi. Nechod studovat farmáciu,len za vidinu velkeho zisku. Ak bysi mala viac otazok - poradím ti.:)
A 100bodov je max. a na prijatie tento rok bolo potrebných asi 67.
Tie modelove otazky vydavaju kazdy rok nove alebo su tie iste. Do toho Brna teda ta fyzika je moc tazka na prijimackach?
farmaciu v ba neodporucam radsej si vyber brno alebo kosice
co mam ja spoluziakov, tak neviem, ze by niekto brigadoval. ja mam len taku malu brigadicku na 1 den v tyzdni, resp. na pol dna a to je vsetko. ucenia je ale celkovo dost, urcite viac ako na inych skolach, pisomky su bezne aj pocas roka, aj male testy na zapocet a treba sa aj pripravovat na labaky.
keby si chcela este nieco vediet, kludne sa pytaj.
A da sa zvladnut popri skola aj nejaka ta brigada? Citala som na rozynch forach, ze sa tam studenti stale len ucia a nemaju cas ani nikam ist.