..Ako ďalej keď má stále (podľa mňa) rád expriateľku? som zúfalá

Príspevok v téme: ..Ako ďalej keď má stále (podľa mňa) rád expriateľku? som zúfalá
xmaja33

"pekny" den vsetkym,

Uz si neviem dat rady, chodim s priatelom 1,5 roka, lubi ma (teda aspon to tvrdi) lenze potom je tu jeho ex! Chodil s nou 2,5 roka, rozisli sa preto, ze ona si nasla ineho..Kazdy normalny by nelutoval a okamzite taku zenu opustil, on ju este prosil, aby si to rozmyslela.....Potom stretol mna, zacali sme sa stretavat a teraz sme spolu uz rok a pol...Studujem v Prahe, on pracuje a zije na Slovensku, minule mi brat zdelil ze ich spolu videl, tak som sa ho na to pytala, a grizliardu krat sa mi ospravedlnil, no stretavanie a neustale pisanie si, neskoncilo. Mala som raz "moznost" precitat si tie ich facebook rozhovory, a boli ladene v duchu ako sa maju radi, ze si rozumeju, a aki su zohrati....Teraz mi uz sice povie, ze s nou bol...ale co si budeme hovorit, skor je to preto, lebo sa uz obava, ze mi to povie nejaka tretia strana....som zufala, naozaj ho mam rada, ale toto ma vyslovene zoziera, no zakazovat mu nemozem nic, aspon tak sa on vyjadril, ze to nestrpi....Viete mi nejak rozumne poradit, a kludne mi povedzte ze som ziarliva, lebo som....chcem len poradit! Dakujem

xeniaX

Pred par rokmi som bola v situacii, kde som si zacala s chlapom, ktory sa rozisiel po 2 rokoch s velkou laskou. Strasne som ho milovala, no tvrdil, ze aj on mna... No problem bol v tom, ze on este nestihol na ex uplne zabudnut a ja som bola len akousi "nahradou" aj ked verim, ze po case ma zacal lubit, no nie takou laskou, po akej som tuzila. Tu velku a bezpodmienecnu lasku venoval svojej ex. Rozisli sme sa po case, lebo ex mu nedala pokoj, hoci on na nu fakt chcel zabudnut, nieco ho k nej vzdy pritahovalo... nakoniec sa dali do kopy opat. Prezivala som presne tie iste chvile, ked som sa dozvedala od inych, ze sa stretli, nasla som sms... Preto tento vztah povazujem, za vztah ktory ma najviac zlomil a ublizil mi v tych najcitlivejsich miesach. No teraz to vnimam ako akesi ponaucenie a velmi si vazim mojho terajsieho priatela, pre ktoreho som teraz ja ta prava a skutocna laska. Az to povazujem za plnohodnotny vztah.
Tazke u teba to dopadne tak, ze bud sa priatel uvedomi a zabudne na ex. Ale to potrebuje nejaku dobu...a dovtedy budes prave ty, ktora bude trpiet,ziarlit a plakat. A prave preto si myslim, ze by vam prospelo nechat teraz tento vztah tak, nejaku dobu, nech si uvedomi co chce a hlavne koho chce. Lebo ta ziarlivost bude dalej zozierat ako zozierala mna. Mne sa to stalo pred 5 rokmi a doteraz nato spominam s tazkym srdcom. Aj ked verim, ze opustit milovaneho cloveka si vyzaduje pevne nervy a silnu osobnost. Ja asom nou nebola, preto opustil on mna. Nedovol aby ta chlap takto trapil a nedovol ani sebej samej aby si bola " tou druhou". Urcite mas naviac...

Deria

hm, najhorsie na tom je, ze ta jeho ex ho opustila a nie on ju. moze byt, ze ju este stale miluje, lebo jeho tuzba po nej sa nenaplnila a jeho muzska hrdost utrpela, lebo ho odmietla. hm, tazko povedat ale nemam z toho dobry pocit. a ze ti povedal, ze nestrpi aby si mu nieco zakazovala...no, to je co za panovacny ton? keby si robila to iste co on, nech ti nezakazuje! takze moze s nou aj sexovat? co su to za sposoby? ty mu predsa nezakazujes aby sa stretaval s kamaratmi a pod. veci, iba nestrpis, ze sa s nou stretava a ze si vypisuju veci, na ktore by kazda normalna, milujuca zena ziarlila. takze, ak v tom chce pokracovat, moze, ty mu to nezakazujes, ty sa s nim iba rozides. ak je to tak, ze si v tejto veci chce robit iba to, co on uzna za vhodne, tak nevidim pre vas vztah ziadnu stastnu buducnost. ona sa objavi, on bude hned cupkat za nou a ty? toto treba prediskutovat. bud ty alebo ona!