"pekny" den vsetkym,
Uz si neviem dat rady, chodim s priatelom 1,5 roka, lubi ma (teda aspon to tvrdi) lenze potom je tu jeho ex! Chodil s nou 2,5 roka, rozisli sa preto, ze ona si nasla ineho..Kazdy normalny by nelutoval a okamzite taku zenu opustil, on ju este prosil, aby si to rozmyslela.....Potom stretol mna, zacali sme sa stretavat a teraz sme spolu uz rok a pol...Studujem v Prahe, on pracuje a zije na Slovensku, minule mi brat zdelil ze ich spolu videl, tak som sa ho na to pytala, a grizliardu krat sa mi ospravedlnil, no stretavanie a neustale pisanie si, neskoncilo. Mala som raz "moznost" precitat si tie ich facebook rozhovory, a boli ladene v duchu ako sa maju radi, ze si rozumeju, a aki su zohrati....Teraz mi uz sice povie, ze s nou bol...ale co si budeme hovorit, skor je to preto, lebo sa uz obava, ze mi to povie nejaka tretia strana....som zufala, naozaj ho mam rada, ale toto ma vyslovene zoziera, no zakazovat mu nemozem nic, aspon tak sa on vyjadril, ze to nestrpi....Viete mi nejak rozumne poradit, a kludne mi povedzte ze som ziarliva, lebo som....chcem len poradit! Dakujem