Neviete niekto ako to funguje? Kamarat sa prestahoval do podnajmu a k poste, ktora mu dojde na adresu trvaleho bydliska nebude mat pristup. Ked si zriadi na poste P.O.Box bude mu tam chodit aj vsetka posta adresovana na jeho trvale bydlisko? Alebo musi kazdej institucii odkial mu chodi posta (telefonne ucty, vypisy z banky a pod.) dat vediet novu adresu na P.O.Box?
P.O.Box
zdravím, idem posielať balík dobierkou tak, aby mi prišli peniaze vyplatené na účet. Adresát má však ako adresu uvedený post box. Mám do toho seku co sa pri dobierke vypisuje napisat normalne jeho adresu takto: Meno Priezvisko Post Box Trnava 91901 ?
P.O.Box stoji 4,05 eura mesacne, doposielanie posty nieco vyse 3 eura ale ked si da postu doposielat tak mu nebudu chodit uradne zasielky ktore maju na obalke napisane "nedoposielat" a to byvaju zvycajne tie fakt dolezite. Do P.O.Boxu by mala chodit vsetka posta alebo oznamenia. Preto sa pytam na ten P.O.Box, pytala som sa uz aj na poste ale pracovnicka, ktora tam vtedy bola mi najprv hovorila, ze ano - vsetko mu budu davat do toho boxu a o par minut neskor uz zase hovorila cosi o tom, ze musi dat vediet instituciam ktore mu posielaju postu, ze ju maju posielat na P.O.Box tak teraz neviem... Pretoze instituciam ktore mu pravidelne nieco posielaju moze dat vediet ale ked mu posle niekto nieco necakane a na adresu trvaleho bydliska daju mu to na poste do P.O.Boxu?