Vzťah, stereotyp?

Príspevok v téme: Vzťah, stereotyp?
Nika3

ahojte, s priateľom sme spolu 3 roky aj štvrť. problém (ak sa to dá nazvať problémom) je taký, že naše spoločné aktivity spočívajú v telke, rozprávaní sa, mazlení, sexe.. ale žiadne také ako kino, ZOO, diskotéky, atď. max. sme boli pár krát niekam sadnúť na kofču a občas zájdeme do prírody. mne to zatiaľ neprekáža, ešte som sa pri ňom nenudila - užívam si naplno jeho prítomnosť, ale zamýšľam sa.. nebude to v budúcnosti problémom? nepríde ten tzv. stereotyp a neunudíme sa k smrti? kedže ja nie som príliš organizačný typ, skôr taký introvert, ktorý je rád keď ho niekde pozve ten druhý... myslíte si, že je to prekážka??

čooooooooooo

Čo stresuješ,
to máš fakt poriadne problémy:))))

Veď každý nemôže byť extrovert.. VY LEN MÁTE ZA PROBLÉMY.

Nenarástol ti náhodou nechet o milimeter a nevieš čo s tým?:))))))))

Napíš na forum...

lienka lenka

toto neries, my sme spolu uz 11 rok a tiez sme zozaciatku nepotrebovali k zivotu nic ine len seba. a bolo nam jedno ci sme doma, len tak na prechadzke a tak. potom pridu ine zaujmi neboj sa. a keby ste boli spolu dlho, mali babo, tak sa nebudete nudit neboj :-)))

anjelik9

ved ked vam bude dlho tak niečo podniknete nie? nie je napisane že musis dačo robiť 10 rokov bo to robia ostatní ked chcete byt spolu a ste skôr takí že vám stačí prítomnosť toho druhého tak fajn keď sa zachce dakde zájsť tak si vyrazíte a bude :P