štítna žľaza a nervové zrútenie

Príspevok v téme: štítna žľaza a nervové zrútenie
neviem čo!

Ahojte...... pred dvoma týždňami ma úplne položilo, nervovo som sa zrútila. Celá som sa triasla, búšilo mi srdce, bolo mi veľmi zle. Pri vyšetreniach mi lekárka zistila zvýšené hormóny a našla uzol na štítnej žľaze. Lenže ja som naďalej neskutočne nervózna, bolí ma hlava, mám tlak na hrudi a vôbec nemôžem v noci zaspať. Chcem sa opýtať tých, ktorí majú s týmto skúsenosť, aj vám bolo tak zle, alebo sa u mňa prejavujú aj psychické problémy?

RNG

Ja som kedysi pri pretazeni, ked som bol blizo nervoveho zrutenia pouzil narazovu davku 3 gramy vcelej materskej kasicky, to mi vzdy zabralo. Vcelia materska kasicka je bohaty zdroj aj B-vitaminov, dokonca vitaminu B-4(adenine), ktory nie je v zmesiach stress B, ale ktory je telom vyrabany na syntezu ATP(adenosine triphosphate) material na vyrobu energie v nasich mitochondriach
Zrejme pri pretazeni je jeho spotreba privelka a nedostatok znamena malo energie az kolaps.
Preto doplnok vcelej materskej kasicky, alebo formy NADH a priamo ATP pomahaju odstranit unavu a predist kolapsu.

petruska2777

Telo treba podporiť na zregenerovanie komplexne, nie len z jedne oblasti.. Máte vážny záujem ako sa cítiť lepšie... Napíšte mi na pgabova@gmail.com
Vysvetlím...

.....

Ďakujem vám všetkým za podporu a pomoc. Moja kolegyna skolabovala pred pol rokom, tiež kôli problémom so štítnou zľazou a povedala mi, že potrvá aspoň 3 mesiace, kým sa mi telo dá ako tak dokopy....v mojom živote som zažila už aj otravu a samé divné choroby, ,....len by pri nich nemuselo byť tak zle.....uvidím, čo mi ešte povie psychologička, ja sa nehanbím tam ísť, aspoň budem mať istotu (a časť pravdy je aj na tom, že som vyčerpaná a vynervovaná.....zo súkromia...rodinné problémy..). Ešte raz vďaka, je milé ak vás niekto podporí....

RNG

Rozne hormonalne vykyvy vyrusia telo z normalnej cinnosti a su vseliak vzajomne prepojene.
Stitna zlaza potrebuje extra jod, doplnok jodu vyriesi mnohe problemy v tele.
Vykolajene hormony znamenaju aj zly spanok, ktory pri dlhsej nespavosti vedie k nervovemu zruteniu
Pri vykyvoch hormonov sa narusi aj hospodarenie s mineralmi co vedie k tetanii a tetanickym priznakom(trpnutia, nervove problemy rozneho druhu)
Na napravenie spanku su doplnky na serotonin, z ktoreho si telo vyrobi melatonin=spankovy hormon(5-HTP, SAM-e, L-tryptophan...), doplnok priamo melatoninu tesne pred spankom(3-10 mg) alebo rozne uspavajuce byliny, ako napr valerian, pastierska kapsicka, chmel..., ktore dnes dostat uz v hotovych zmesiach.

.....

Inak ja mám zvýšené hormóny TSH na 7,6. Mali by sa pohybovať v rozsahu 0,27 - 4,2. Predpísal mi Euthyrox 25 mg.......každý lekár vám predpíše a povie niečo iné.....ale vraj mi táto dávka stačí, viacej nepotrebujem.

.....

Ďakujem vám, mne nie je po psychickej stránke zle, ale stále to pretváva. Už som bola u lekárky, ale aj tak ma poslala ku psychiatričke......vraj som prepracocaná, potrebujem oddych a tá štítna žľaza ma úplne vyčerpáva.V jeden deň mi je dobre a na druhý strašne zle. No nech je to už akokoľvek, musím sa dať dokopy.

elsa5.5

neviem čo,ak ti nejaké lieky predpísala tak tam zájdi a povedz jej že problémy neustúpili alebo nijako výrazne,pravdepodobne ti zvýši dávku liekov,alebo niečo pridá.

evcca

tu nervozitu poznam, ked som mala nizku hladinu liekov, tak som mala pocit, ze budem hryzt, neuveritelne neprijemny pocit nervozity, kory sa neda logicky potlacit.