...niekto vymyslel alkohol??
- robí z ľudí zvieratá...a tým, ktorí majú týchto ľudí vo svojej blízkosti berie chuť do života, ničí ilúzie , robí peklo zo života...
Prečo...???
Prečo...
Žiaľ alkohol je pre väčšinu ľudí na tejto zemi povinný doplnok domácností a osláv... Nepiť alkohol už dávno nie je v móde, naopak v poslednej dobe je taký človek "divný tvor". Pri ponúkaní vždy odmietnem, mne osobne to nechutí, takže nemám potrebu ho piť. Väčšina ľudí potom na mňa pozerá ako na Ježiša - kto by v tejto dobe nepil? Horšie je, keď takýchto ľudí vytláčajú z kolektívu, čo je žiaľ častá vec :( Hlavne nemám rád takých, ktorí ma aj 5 minút prehovárajú aby som si vypil...
Asi lebo ti co piju sa nedokau oklamat ze zivot je dobry a realita je prijemna, tak sa musia oblubnut alkoholom :)
Ale absolutne suhlasim s nazorom vebe.
A keby ze to konci len pri alkohole, tak to by sme mali ruzovy svet aj bez okuliarov. Ale to co politici dovolia len pre zisky zo sedej ekonomiky (alebo ekonomie?), tak to je uz extrem..
$$$$$$$$$ a $$$$$$$ a vsade len $$$$$$ coskoro budeme jest $$$$ a pit $$$$ lebo nic ine nebude...
... a okrem toho sa pouziva na cistenie, dezinfekciu, vyrobu lieciv, atd.
Je ako ohen - dobry sluha, ale zly pan. Nikto nikoho nenuti, aby ho pil. Alkohol nerobi peklo, to robi az clovek, ktory si ho berie, ak nevie svoju hranicu.
Prečo? - lebo prinasa peniaze. Kolko ludi vlastne zije z toho, ze ludia kupuju a piju alkohol. Ti, co ho piju, tym prinasa pozitok, dobre pocity (teda kym to nepresvihnu), zabudnutie a co ja viem co este, ale hlavne prinasa zisky. Bohuzial, prinasa aj vela vela nestastia