Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klamár,klamár

Príspevok v téme: Klamár,klamár
insomnia21

Mám priatela,sme spolu rok a pol a on mi vzdy ked si pise s jednou babou a nasledne sa s nou stretava vzdy klame,nakoniec sa pohadaju lebo si ho prestane vsimat.Takto je to v pravidelnosti 2 mesiace si pisu potom sa mesiac nebavia.Vzdy na nu nadava ze aka je ludra a potom sa jej ozve a zacne to odznova.Ich pisanie je v ramci flirtovania ale neviem ci spolu nieco mali.Len nechapem preco mi klame.co mam robit?Dakujem za nazory a rady

LOGANKA

insomnia...mas dieta a nechas so sebou zametat...hrdo sa mu otoc chrbtom a nedovol mu, aby s tebou robil co sa mu zachce...dieta je pre teba najdolezitejsie a nie jeho jesitnost..je jasne ze sa NEZMENI :) drz sa, odddychni si od vztahov a pride nieco, o com nam sem napises aby si sa iba podelila o to, aka si momentalne stastna..

insomnia21

riesim to celu dobu,a vadi mi to.ide aj o to ze teraz bol dlhsi cas klud tak som si myslela ze je koniec s tym,no chyba lavky :)

lolajaja

Mozno to prejde mozno nie... teraz je takych vztahov 90% ... Ja mam taky, respektive presla som si tym, ze do nasho vztahu vstupovali zeny, muzi a 99% mojich kamaratok ma tiez taky mozno aj horsi ...takze tak ... pokial si to doteraz neriesila, ocividne ti to az tak neprekaza tak neries to

insomnia21

asi teraz posobim ako total husa ale je mi to jedno,rozum mi tiez hovori koniec ale chcela som to konfrontovat aj s inymi a pocut cudzi nazor lebo som z toho zmatena,je fakt ze mam dieta a vytvorili si spolu vztah a ja som myslela zo zaciatku ze to prejde,sice uz zo skusenosti viem ze sa ludia nemenia,tak som si myslela ze je to tym ze nikdy predtym nemal taky vztah ako so mnou,ze spolu zijeme a sme rodina,myslela som ze to prejde casom

insomnia21

no ano,takze sa mam na neho vykaslat,raz sme sa kvoli nej pohadali a vtedy mi povedal ze miluje mna a je so mnou a chce byt a na tom zalezi,po pravde som si o sebe vzdy myslela ze som typ cloveka ktory si v takej situacii poradi ale teraz na to stale myslim a uz neviem co je spravne preto sem pisem