Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tónovací krém?

Príspevok v téme: Tónovací krém?
jasnáblond

ahojte, zháňam niečo ako tónovací krém.. skrátka nie makeup ale niečo čo iba trošičku kryje.. makeup mi je zbytočný.. pleť nemám zlú, ale aj tak by to niečo chcelo na mini nedokonalosti.. a púder nestačí. ale existuje vôbec niečo také, čo aj vydrží na tvári, myslím, že sa to neobtrie všade? lebo ak idem niekam večer, tak si dávam makeup od Maybeline, je akože odolný voči oteru a tak.. no samozrejme, že nie úplne, ale tak vyhovuje mi, lenže si ho dávam v tak minimálnom množstve aby mi na tvári nevadil, skrátka rozotieram čo to ide, občas mám pocit, že mi skoro nič na tvári nezostalo ;) nuž, tak ďakujem za vaše rady :) ale prosím neraďte mi také že Nivea- to fakt nie... :)

jasnáblond

a ešte aby som nezabudla :) odtieň ti vyhovuje aj v lete? lebo ja sa v lete opálim dosť na tmavo, a nech to nevyzerá neprirodzene :)
Ďakujem :)

jasnáblond

dwgr: super, a prosím ťa. skús mi o ňom viac povedať niečo, lebo nechcem ísť do kúpy niečoho čo mi nesadne. akú máš napríklad pleť? lebo ja tento Sébium Matt mám, ale ten klasický biely.. a tento tónovaný má tiež aj takú gélovejšiu konzistenciu? lebo ja ho môžem používať iba tak obdeň.. neviem potrebujem zmatniť, a aj mi vyhovuje, ale proste mám potom pocit, ako keby mi chýbala aj nejaká hydratácia.

jasnáblond

ahoj, ďakujem, aspoň niekto sa ozval.. no z tejto značky som skúšala púder, ale nevyhovoval mi. a ti makeupy čo mali testery som vyskúšala, no tiež nie môj vkus.. proste mne aj tak pripadali mastné, ťažké alebo neviem ako by som to popísala.. chcela by som niečo ľahučké. rozmýšľala som nad Biodermou, tam je jeden krémik - Sébium Matt, a vraj majú aj tónovaný. ale sú dva odtiene... teda tak mi v lekárni povedali (aj keď tam nemali ani jeden) a neviem sa rozhodnúť. lebo to nie je len nejakých 5€ čo by mi bolo jedno... proste sa bojím, že svetlý odtieň bude príliš svetlý a tmavý príliš tmavý... keby aspoň vzorku mali :/

j.a

make-upy od alverde su zevraj dobre.Osobnu skusenost nemam,no dievcata na fore toho to uz popisali.Ze kryju len tak jemne,skor su to take tonovacie kremy ako make-upy.