Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
dnes som presne dva mesiace po konizacii. ja som mala vytoky a leziu na krcku maternice. histologiu mam ok. krvacala som aj lieky som brala. takze ak sa citis ok a nekrvacas chod do prace. aj podla toho co robis. ale ked uz si 12 den, tak si myslim ze pohoda.
ja 19.11., tebe to robili klasicky...alebo tou novou metódou??mne to šili...tak asi preto krvácam....dúfam,že niesom sama ktorá po konizácii krváca....
maxikacenka, a ako sa citis? si na PN? niektore tu pisali, ze aj na druhy den uz pracovali. zalezi aj na tvojom doktorovi co ti poviem. mne vyslovene doktorka odporucala 14 kludu bez vychadzok a naozaj az po 14 dnoch som sa ako tak citila fajn. dokonca este 2 dni v praci (15-16 den) som sa citila velmi unavena. ale uz potom bolo ok.
ahoj maxikacenka....áno ja krvácam...občas výtok, občas čerstvá krv..a ty????
evellina...ahojček..nepovedal mi nič..len že mám sledovať to krvácanie., ty keď siišla po výsledky ešte si krvácala??? ja sa bojím len toho..., ešte mi vravel, že mám asi zápal..keď ma tam miestami páli.......Katka59-ty sa máš ako??? ustúpilo už to krvácanie..moja???