Mam psoriazu vo vlasoch-ma niekto skusenosti s farbenim vlasov-ake pripravky použivate
Psoriaza - farbenie vlasov
Ja mam psorku vo vlasoch a normalnou farbou si nemozem farbit vlasy lebo mi cela pokozka zacne mokvat svrbiet a reakcia je hrozna. Farbim si prirodnymi farbami napr. Sanotint, Henna kremova , v bio obchodoch a na nete je vyber dostatocny. Je pravda ze su aj o 2-3x drahsie ako ine farby( Sanotint -cca.11 eur ) ale myslim ze kto trpi touto chorobou vie ake je to dolezite sa starat o pokozku a nedrazdit ju.
tiež mám psoriázu za ušami vo vlasovej casti a farbim si vlasy aj klasickými farbami iba ked si pred farbením miesta natriem belosalicom pretoze ta mast mi pomaha aby mi supinky z hlavy na cas vymizli a potom nemám problem nafarbit si vlasy....:)
s chemickymi by som to neriskovala,skus hennu,je cisto prirodna
tak ja ju mam tiez vo vlasoch nie az tak moc, len trochu za usami, sice nemam este sediny ale farbim si normalne vlasy aj melir som mala pravidelne a zatial som nemala s tymto problem
nikto nema radu?-prosim mam dosť prešedivene vlasy no bojim sa dať nejaku farbu aby ........