nemam tak casto chut na sex ako manzel aj ked cez den na to myslím ale vecer uz nic bojim sa aby to nedopadlo rozvodom alebo inou zenou vsetko klape ako ma len to je nas skor moj problem bit taka a tvarit sa ze ako mi je fajn to nehcem prosim poradte mi nieco aby to klapalo
rozvod pre sex
ja mislim ze keby si sa rozviedla a nasla si druheho tak s tim sexom u teba by sa to zlepsilo
hh nieje nutana zmena partnera skor je dvolezitejsie si uzit vtedy kedi je chut a naplno a ked tak pridat niake veci abi to aj teba viac bavilo hmm mozno staci len zmenit polohu
A mozno to chce sikovnejsieho partnera lebo sa mi nechce verit keby ta partner sexualne uspokojoval, ze by ta to nebavilo :)
ak berieš antikoncepciu tak to môže byť aj tým zapríčinené .
skus vitaminy radu B... jeden z nich posilnuje libido, uz neviem, ci B6 alebo B12. Pripadne sa treba zamysliet, ci tvoje libido bolo stale rovnake, alebo sa medzicasom nieco stalo a libido sa znizilo...
Aj moja partnerka potrebuje menej často ako ja.My to riešime tak, že mi to robí ona rukou, alebo ja si to spravím pred nou a ona sa pozerá.