Mala som pomer...

Príspevok v téme: Mala som pomer...
junovka

Pred rokmi. Bol zalozeny len na sexe. Velky vekovy rozdiel, ale bolo to krasne. Potom som to ukoncila, lebo som si nasla priatela, ktoreho som lubila. Po svadbe mame uz par rockov a mna laka skusit opat dobrodruzstvo s davnym sex. partnerom. Intenzivne o tom premyslam par mesiacov. Nie sme velmi v osobnom kontakte, musela by som to riesit elektronicky, resp. telefonicky. Ale... napisat: ahoj, nezopakujeme si nase davne stretka? sa mi zda dost zvlastne, poradite, ako na to?
Prosim vsetkych moralnych inteligentov, aby ak chcu prispiet, prispeli odpovedou na otazku. Na blbe reci nie som zvedava. Vdaka.

atusiatko

normalny človek by na toto ani nepomyslel.resp.človek,ktory uz niekoho lubi,a uz nehovorim o tom,ze mal s milovanym človekom svadbu..toto je uz len zverstvo.si uvedom co bude ked sa to manzel dozvie.mam ty vobec svedomie?vobec nemyslis na dosledky..fuj takym ludom.sa mozu hambit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neverník

No a čo, je to normálne. Manžel je mladý, neskúsený, prdlajs vie čo žena potrebuje. Starší chlap to vie presne do detailu a splní jej aj tie najtajnejšie priania. Ja sa jej nedivím.

sweater

ja vas nechapem ludia poniektorych, to ked si si ho brala si si nebodaj myslela ze nikdy nedostanes chut na ziadneho ineho? ti normalni z nas to robia tak ze to premozu a niesu neverny, no ti druhy v sebe zviera nezapru a j*bu cokolvek a kedykolvek. tak na koniec uz len male konstatovanie odomna, esteze niesme vsetci taki d*bnuti...

jahodka123

Ty chceš radu od "morálnych" inteligentov a chceš zahnúť manželovi? Trošku si sereš do huby, jak sa hovorí..

alussska

Nerob to! Pokazíš si vzťah s manželom. Verím, že Ťa láka zmena, aj keď doma máš určite všetko v pohode. "Keď je somárovi dobre, ide tancovať na ľad" - ak sa neovládneš a predsa nakontaktuješ bývalého priateľa, daj si aspoň bacha, aby sa manžel nič nedozvedel. Ale aj tak, kým sa sama nepresvedčíš, že robíš hlúposti, tak je zbytočné riešiť to tu na fóre.