moj partner sa mi neozval dnes cely den a neda sa mu ani len dovolat a ja myslim na blbosti on je prec uz 3 dni ale dnes mi nevola neviem co sa deje a mam riadne nervy pomozte mi
pomozte mi niekto
akej narodnosti je??
aj ja si myslim ale ja neviem preco mi to robi on je cudzinec ale nechapem planujeme aj babo a pozrite to sa mam na takehoto chlapa spolahnut asi nie a zozierat sa strachom a nervami
zaujimavy vztah....
nie on ma odkazovku a druhe cislo nema dakujem vam za podporu ale neviem co si mam mysliet uz mi to raz urobil 3 dni sa mi neozval takze neviem a este aj klamal mal ist do kanady a isiel do ceska neviem ci mu mam verit a ked dojde tak mi namotava hlavu sladkymi recami
mozno je na mieste kde nieje signal aj ja v robote mam kancel kde je velmi slabucky signal niekedy aj nieje....zatial nepanikar...alebo is vypol mobil....
mary33, musis mat predsa aj nejake ine cislo na neho, alebo kontakt na neho, a ak je prec pracovne, tak nejaky kontakt do prace. to by ma teda fakt nastvalo, viem ako sa citis.
pozname sa 9 mesiacov a dnes je to 3 mesiace co spolu zijeme ale on isiel pracovne ale dnes sa mi neozval a neda sa mu dovolat
je to od neho velmi nezodpovedne, zeby predlzeny vykend? to by mna tiez poriadne nastvalo...ako dlho ste spolu?