pomozte mi niekto

janickaa

ja ta uplne chapem, ja som koli mojmu opustila vsetko, stratila som vsetko co som mala, chyba mi domov,ale nasla som lasku ako nikdy predtym a porozumenie, ja mam27 on ma 23 a na svoj vek je az prilis vyspely a rozumny, casto rozumnejsi ako ja : )inac,tie jeho cesty sa mi nepozdavaju, skusila si sa ho opytat, ci mozes ist snim??

johni

este mas dost casu na deti...,musis ukoncit skolu,myslim vysoku,az potom budes mat cas na vsetko,ten pan ta ma len pre s...pekny den,zabudni na toho pana,inac ja nie som slovak, a poznam pomery u vas.

mary33

inac mame pekny vztah rozumieme si a chceme sa aj brat ale nechapem preco robi toto nechapem to sa mam vydat za takehoto muza asi nie aj ked ho lubim a rozmyslam aj nad koncom tohto vztahu ale on je iny mily pozorny atd. az na toto

mary33

ja prezivam to iste ale snim sa neda otvorene porozpravat vzdy si najde iny dvovod na to a obrati celu temu a potom sa nerozpravame a potom sa mi liska ja ho nechapem a ja mam len 18 a on ma 36 ale lubim ho opustila som kvoli nemu vsetko moje sny vsetko co mam robit dik

janickaa

skus sa s nim o tom porozpravat, mne to vzdy pomaha, ked mu priamo poviem co ma trapi, niekedy mi je az do placu z niektorych veci tu hocikedy si namyslam somariny, ale vzdy ked sa o tom otvorene porozpravame tak je to ok. inac aj ja som ziarliva a robila som mu sceny, ale nema to vyznam, to si len ja v tej hlave svojej namyslam, no niekedy fakt az take somariny, ze potom mam z toho depky aj cely den a pritom sa staci s nim len porozpravat.

mary33

mi zijeme spolu vo viedni ale jemu je to asi jedno ked idem na slovensko tak mi len zavola ci je vsetko ok a to je vsetko a bla bla bla ano mam ho rada ale uz ma to nebavi ty mas stastie

mary33

ale on je taky iny mame obchod a ked dojdu ludia a ja sa snimi rozpravam tak je nastvaty ale on ked keca zo zenou 1 hodinu tak to nevadi a ja odidem na chvilu a este keca a potom zacne si nahnevana ale to nieje normalne alebo

janickaa

musis ho mat asi velmi rada, ked mu to tolerujes, drzim ti palce, aby si sa nesklamala.inac, moj priatel je tiez cudzinec, ale nepohne sa odo mna ani na krok, zijeme spolu v Anglicku a nechcel ani pocut o tom, ze by som mala ist na Slovensko bez neho, mal z toho depku, lebo som potrebovala ist minuly rok surne, tak kupil letenku a sli sme spolu.