Baby ja som vážne zufalý pripad...ach jo... Vážne prberam mam 57kg...a začínam mat 2 bradu...pneumatiku okolo brucha...zadoček ovšeeem...neni to nič tragické ale bojím sa že bue...Cvičit..nato nemam čas...a nejest to sa nedá bo hlad prebije...od zajtra sa skusim so žradlom obmedzovat..ale fuuu nevým či zvladnem...:D
SCHUDNUT???? ANO____CVICIT? EE___POMOOOC
jacquelin a kolko merias ak smiem vediet?
strasne.na vysku 166 cm mam uz strasnych 56 kg!!!!!bojim sa ze este viac priberiem!!stale skusam cvicit minule som bola aj asi 5 rano behat.prisiel vykend a koniec znovu som zacala vela zrat!boze moj!moje kamaratky su vsetky take chude!sakra necem byt taka tlusta
heh
ale ja som krpec s lahkymi kostami :)
jacquelin: a nie si chuda???? ved vazis 43 akoze keby ja mam tolko tak normalne nespim
budem to brat kompliment :) predxvilou som bola na jednom fore a tam ma spi.....i, ze som chuda, anorekticka, nemam tam co hladat a neviem co..
jacqueilin: no vidis ...:) aj ja cem schudnut tak ako ty ....:)
samozrejme ze newadii!! ja som zacinala tym, ze si nedala 2 klobasy, ale iba jednu..aj to je pokrok nie?? a dopracowala to k samej zelenine!
jacquelin....no sak prave tieto dva dni som mala strasne drasticke ze len ovocie zelenina ryza .....ale nevadi ked som neska ziedla kusok bieleho chleba???