Ahojte! Chcela by som od nejakeho ochotneho cloviecika radu, pretoze som v dost zufalej situacii. Zapáčil sa mi jeden chalan, ako som si všimla je to aj z jeho strany ale nie je to na 100%. Zda sa mi že je taký utiahnutejší typ a tam je ten problem, že neviem čo s tym. Chcem mu dať najavo že sa mi páči no na druhej strane nechcem ho vystrašiť. Prosim poradte. Dakujeeem.
Ako ziskat utiahnutejšieho chalana?
usmevmi a trpezlivostou
neboj sa pozvi ho na rande alebo von a povezd ze sa ti paci a ked povie ano budes vediet ze si urobila spravne a ak nie tak nanho kasli alebo sa stante priatelmi mozno casom sa rany zahoja a on ta pozve na rande.ktovie.....ale hlavu hore nic nieje stratene ....
:)
Zbytocne tu spiritizuje. Chlapec nema proste odvahu na prvy kontakt. Ak by nemal odvahu este po osloveni, zeby sa nepozviechal, tak potom to s nim nema vyznam... :)
Staci povedat, ze Ti je uz dlhsiu dobu sympaticky a ci by nechcel ist niekde na kavicku, alebo tak. Ci Ta pozve on, alebo ho pozyvas Ty...
Ak sa zlakne na toto, tak neviem, ci ma zmysel uvazovat vobec o takom skorochlapovi... :)))
nemyslim, ze by si mala ist za nim a povedat mu, ze sa ti paci. ak je utiahnuty, mozes ho tym priviest do pomykova. ale zrejme tomu treba nenapadne dopomoct. snaz sa s nim prilezitostne nadviazat nejaky rozhovor a uvidis, ako bude reagovat, mozno ta pozve on niekam, iba nema odvahu urobit prvy krok.
Presne tak, povedat mu to priamo.
Ja som tiež taký introvert a myslím, že keď k nemu normálne prídeš a pozorprávaš sa s ním prípadne ho neskoršie niekam pozveš tak tým nič rozhodne neskazíš. :)
Nooo dobrych parkrat sa vidime, kedze chodime spolu do triedy. Paci sa mi uz priblizne 3 mesiace.
vidavate sa casto? ako dlho sa ti uz paci? nikdy ste este neprehodili ani slovo? ma kamaratov, chodi na nejake aktivity, teda kde ho mas moznost vidiet?