Ahojte,
mate niektora skusenosti s kolagenovym solariom? Som v 14tt a mam moznost podstupit 1 proceduru, ale obavam sa, ci to nemoze babatku uskodit ... vase nazory, skusenosti?
kolagenove solarium v tehotenstve
Vidím že tu naozaj prevlada odbornosť, odporucam si nieco naštudovať o pôsobeni svetla v rôznych spektrách na ludské telo a potom mudrovať. Čo sa týka tzv. kolagénoveho solária tak to nemá nič spoločné s opaľovaním. ide o svetelné spekum 633nm ktoré stimuluje kožné bunky aby znovu začali produkovať vlastný collagen, čo má vela výhod. toto svetlo sa už dávno používa, no prvykrát do dokázali nastaviť do trubíc a tým pádom je možné riešiť celé telo. Nemá to žiadne kontraindikácie iba jednu a to nedoporučuje sa táto procedúra epileptikom.
Vidím že tu naozaj prevlada odbornosť, odporucam si nieco naštudovať o pôsobeni svetla v rôznych spektrách na ludské telo a potom mudrovať. Čo sa týka tzv. kolagénoveho solária tak to nemá nič spoločné s opaľovaním. ide o svetelné spekum 633nm ktoré stimuluje kožné bunky aby znovu začali produkovať vlastný collagen, čo má vela výhod. toto svetlo sa už dávno používa, no prvykrát do dokázali nastaviť do trubíc a tým pádom je možné riešiť celé telo. Nemá to žiadne kontraindikácie iba jednu a to nedoporučuje sa táto procedúra epileptikom.
najlepsie ze sa k tomu vyjadruju take, co nevedia ani co je kolagenove solarium... najlepsie bude opytat sa priamo v studiu
lenuska ma pravdu,radsej biela jak stena,nez hentake oneee podstupovat ! .... ja som do 6 mesiaca zila v Spanielsku a chodila sa opalovat a kupat do mora,takze som mala peknu pokozku,ale chodit do nejakych solarnych trub ..... to ani za svet !!!
naozaj sa dobre dari kozmetickemu priemyslu! zaraba obrovske prachy na naivite, hluposti a samolubosti ludi! fakt je to dobre :D
hovadina jak oci- vraj kolagenove solarium!!!! vobec solariove opalovanie je skodlive, tak teraz chytaju hlupakov inym nazvom a vymyslami. a ked k tomu dokonca v tehotenstve je zena ochotna si lahnut do tej elektromagnetickej rakvy, tak fakt uz ludska blbost nema hranice!
radsej by som bola 9 mesiacov bleda nez yb som mala riskovat ze sa neco stane mojmu babatku aj ked by sa povedalo ze sa nic nestane