Mužsky orgazmus - otazky

Príspevok v téme: Mužsky orgazmus - otazky
nicoleta121

dobry den ja len by som sa chcela opytat ,nemam velku prax v sexe,mam 17,myslim ze to taka katastrofa nie je nakolko vsetky moje spoluziacky vo veku 16 a kamosky od 14 to robia vo velkom. Nikdy som sa o sex nezaujimala,necitala si o tom ,a potrebujem sa v tom zdokonalit...preto ma zaujima
1.ked chlap dosiahne orgazmus,tak cim viac z neho ide tym viac je vzruseny?
2.s mojim priatelom som sa milovla zatial len raz,ked dosiahne orgazmus-vystrieka sa pri fajke napr.tak z penisu vyteka vystrek a ten moze byt aj nejaky slaby alebo opytam sa takto zalezi vystrek od vzrusenia?
3.AKO NAJLEPSIE FAJCIT CHLAPCA ALEBO CO NAPOMAHA SPOSOBOVAT VYVRCHOLENIE POCAS ORALU A POCAS SEXU?

pytam sa viac otazok v jednom lebo niesom casto na nete tak ked uz som tu opyttam sa co potrebujem,za KAZDU REAKCIU DAKUJEM , a prosim vas radsej nepiste nic ako keby ste mali pisat ,ty si este len dieta nic o tom nevies nesexuj kym neviem o tom nic,lenze mna t nemal kto naucit ,vysvetlit, a ked to raz malo prist tak to prislo,dik :)

janekMY33

1-Nie to nezalezy od vzrusenia ale od zasob.2-normalna vec niekedy tecie niekedy strieka.3-to mas jedno pozry neake Pecka tam sa zdokonalis

Rayenko

hhh pocuj ty si stoho robis srandu ako aj ja a niektore veci su fakt perlicky ked to citala frajerka tak sa skoro zadrhla od smiechu ale ked si uvedomys ze ti ludia stim maju fak problem a nevedia ako nato a ty mAS niaky ten cit a lutost vsebe tak im poradis a nebudes im davat najavo ze je to trapne alebo takniak

QHWM

Keď čítam toto fórum musím sa rehotať, fakt som takú srandu nezažil od vtedy čo starej mame zachytilo cecek do žmýkačky :-)))

0vecka

to co z neho vyteka zalezi aj na tom ze kedy to z neho vytekalo naposledy .... ja by som skor povedal ze od toho vzrusenia zalezi to ako daleko to vytecie :) ale to zalezi aj na tom ze ako dlho mu to robis...
nestacilo by sa s nim o tom porozpravat??

hhmm

hmm pocuj ties som zacal v 14rokoch asi v 15rokoch som prisiel nato ze je najlepsie si najst niaku peknu babu ktora uz nieco otom vie viac nez ja pravdaze teras mam 17 a furt snov chodim sex mam aj 3x do tizna a naucil som sa toho hromadu omnoho viacej nez ked som to striedal ako ponozky hmm a ties mas pritej jednej istotu ze nechytis volaku chorobu pravdaze pokial ju uz predtim nemala alebo si ju nemal ty hh xD drzim palce dufam ze si najdes niaku dračicu ktora ta zaskoli :):):)

miyaaa

"fajka" chlap ma najcitlivejšie miesto žalud a dole až pri semenikoch čim viac si ho daš do pusy tym lepšie to prenho bude . Začni pomaly a temtpo zrychluj to uvidíš podla jeho vzrušenia .

To čo vyteká práveže mam dojem že je aj od vzrušenia pretože ked naprikald svojho robim rukou netečiez neho nič a viem že mu to nerobi až tak dobre ako pri oralnom sexe kde to teče dost .

A hlavne nezabudni občas hladkat prostatu nachadza sa pri konečniku asi 2 cm nižšie

lolec

1. nie to nieje koli vzruseniu
2. to ci silno alebo slabo je zvycajne ako ho zrobis v poslednej chvili pred vyvrcholenim