Osuchana bizuteria

Príspevok v téme: Osuchana bizuteria
vlajka

Casto sa mi stava, ze sa mi po case osucha bizuteria. Napr. "strieborny" prsten zacne chytat taku bronzovu farbu, rovnako aj nahrdelniky, nausnice. Chcela by som sa opytat, ci niektora nepoznate nejaky vylepsovak, ktorym by sa to dalo zakryl. Niecim to potriet, alebo do niecoho namocit...no neviem...len ci nahodou :P lebo ma to mrzi...take pekne vecicky a takto sa ponicia :( papa

kikca1988

A cudujes sa, ked si kupujes bizuteriu? Keby si si kupila strieborny alebo zlaty prsten, tak ten by ti istotne dlhsie vydrzal

Jankakabaluk

Ja som si kúpila už pár rôznych kúskov tu mabell.sk a som velmi spokojná :) Myslím si že si tam každá niečo vyberie :)

DI DI DI

čo sa bižutérie týka, tak jej mám doma skutočne hojne..Už keď som bola mladá, kupovala som si jej veľa, pretože sa mi páčila a zároveň nebola až tak finančne náročná, čo mi vyhovovalo..Momentálne avšak som s jej nakupovaním prestala, väčšinu som musela vyhodiť, pretože tie roky daná bižutéria neprežila a bolo mi jej ľúto, nikdy ma totiž nenapadlo aby som sa o svoju bižuteriu aj mala nejako starať klenot.sk len som ju jednoducho kúpila a mala doma na poličke..Teraz mám tých kúskov výrazne menej, no každý deň sa o ňu starám a drží mi v krásnom stave presne tak ako som ju kúpila..

Marta55

Presne tak, treba kupovať len kvalitné veci, bohužial človek nevie niekedy čo kúpi :/ ja som si kúpila zo stránky www.maycobell.sk a bola som veľmi spokojná :) múžem len odporúčiť

von-hanke

Jak píše mataBB, tady pomůže jedině kupovat stříbro. Určitě taky není na škodu šperky věšet na nějaký stojánek, aby se nešuchtaly o sebe navzájem. Třeba www.von-hanke.sk :).

MiskaBAbizut

Mne sa stavalo to iste. Ale musim povedat, ze som zacala kupovat na www.doplnsatnik.sk a bizuteria mi vydrzi o dost dlhsie a nestoji tak vela. Ale tie laky su super napad :)

batavya

bezfarebny lak na nechty, aspon dve vrstvy a vydrzi potom ta bizutka dva krat dlhsie. ja si niekedy aj nausnice prelakujem aj farebnym, trebars vysuchane strieborne nausnice zlatym a mam akoby nieco nove :)

anicka24kk

ahoj, no to sa stáva pri nekvalitnej bižutérii, ja by som Ti odporúčala kvalitnejšiu a za super ceny, pozri sa na stránke www.bizuteriasnov.sk, určite budeš spokojná!

vlajka

Ano, viem, co myslis, vtedy cele nausnice napr. tak ospatnia XD Ale mne sa casto bizutka znici mechanicky, proste sa mi osucha...nie uplne cela, na hranach napriklad. Rozmyslala som, ze by som to mohla niecim prestriekat, prip. prelakovat, ale neviem, ci existuje nejaky vhodny produkt na toto.