Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Probiotika bez laktozy proti plynatosti, potrebujem radu.

bertoliny

Este ta chcem upozornit, zober si tie Premium. To Premium na konci je dolezite, pretoze su ovela silnejsie, ako obycajne Biopron 9 probiotika.

bertoliny

Ahoj juniorka. Ak ti mozem poradit tak jednoznacne probiotika Biopron 9 Premium. Su to podla mna najsilnejsie a najucinnejsie bezne dostupne probiotika, ake som doteraz mal. A to som ich vyskusal uz poriadne vela. Zacni uzivat jednu tobolku denne s jedlom, kym si telo nezvykne. Ak to bude potrebne tak mozes po 5 dnoch zvysit uzivanie na 2x denne 1 tobolku s jedlom. Na zaciatku uzivania ta moze mierne pobolievat hlava (mna pobolievala), ale podla mna je to dobry znak zacinajucej detoxikacie a toho, ze sa telo pomaly zacina zbavovat plesni a mykoz. Neskor uz ta hlava boliet nebude. Mne pomohli. Navyse neobsahuju lepok a ani laktozu. Prajem vsetko dobre.

juniorka

RNG , ja mam 14 rokov tak sa do toho až tak nevyznam ... bola som u gastroenterologa,a daval mi niečo so sodou bikarbonou.Po vysledky išla mama a povedali jej že mam čreva uplne v poriadku.Mama hovori že načo mi treba probiotika,ked mam čreva v poriadku,preto som si aj sama kupila psyllium , aj probiotika si chcem kupiť,len neviem ktore,kedže mam intoleranciu laktozy.Všetko si platim zo svojho,možno by mi aj Betain HCL v tabletkach pomohol,ale nemožem si dovoliť to kupovať z netu,nemam ani toľko peňazi.

Preto to riešim touto cestou,ty sa v tom vyznaš,tak mi porad aspon ake probiotika si mam vybrať.Dakujem.

RNG

Juniorka, ake testy na kyseliny ti robili.?
Ja poznam len jediny test na meranie kyselin vytvaranych z zaludku a to je Heidelbergov kapsulovy test, kde ti meraju PH v zaludku nepretrzite po podani roztoku sody bikarbony a vysledny je graf, kde je PH a cas ako sa meni po vyprovokovani neutralizaciou.
Stavim sa, ze tvoj gastroenterolog o nom nevie nic. Tak si precitaj aspon ty
www.phcapsule.com
Zaver z tychto testov pri traviacich problemoch je na 99% nedostatky a nie prebytky kyselin, ako to tu trubim uz dost dlho.
Aj ja som bole jeden z tych, co si mysleli ze mam privela kyselin pre caste paly a bral som prostriedky proti kyselinam roky, bez uspechu.
Odkedy beriem s vacsim jedlom doplnky kyselin, palu nepoznam
Pala je totiz sposobena kvasenim v zaludku(z toho vetry a pokracuje to aj do criev)a kvasenie moze prebiehat len v malokyslom zaludku. Kyseliny potlacia/konzervuju proces kvasenia a hnitia a zaroven rozlozia potraviny, najma sachridy.

juniorka

RNG čitala som si o tych kyselinach,ale mam jej dostatok - robili mi testy.Dávam si vlákninu,pomáha mi to ale potrebujem aj nejake probiotika.Ktore by si mi mohol odporučiť , hlavne tie ktore sa daju kupiť v lekarni a neobjednavať cez Internet.dakujem

RNG

Plynnatost ma mnoho dovodov. Najpravdepodobnejsi je nedostatko kyselin v zaludku, potom nedostatky roznych enzymov a dost zriedkavo nespravna probioticka flora v crevach.