Platba za PN?

soffa

zalezi od charakteru doktora.moja pyta 2 eura,minule len za peciatku ze som zdrava zdatna,pytala 10eura,ale preventivu mi neurobila,len peciatka...a potom si chodia kupovat za tie peniaze prsicka na veceru.ze im poniektorym neni hanba.robila som 4 roky v obchode,tak viem o tom svoje..este ked boli zajocovky(20sk)len za to ze clovek zaklopal na dvere..

neva

Moja nepýta nič.

Ak máte pocit, že zdravotnícke zariadenie požaduje platbu neoprávnene, máte možnosť sťažovať sa. V prípade súkromných ambulancií prijíma sťažnosti úrad vyššieho územného celku, v nemocniciach vedenie nemocnice. Ak nie ste spokojný s prešetrením vašej sťažnosti na poskytnutú zdravotnú starostlivosť na týchto inštitúciách, môžete sa obrátiť na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Na ministerstve zdravotníctva sa môžete sťažovať, ak nie ste spokojný s činnosťami, ktoré súvisia alebo nesúvisia s poskytovaním zdravotnej starostlivosti v zdravotníckom zariadení, ktorého zriaďovateľom je ministerstvo.

Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou

Grösslingová 5, 812 62 Bratislava
Tel.: 02 / 593 11 315, 352
Fax: 02 / 593 11 237
www.udzs.sk

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky

Limbová 2, P. O. Box 52, 837 52 Bratislava 37
Tel.: 02 / 593 73 133
Fax: 02 / 547 76 075
www.zdravotnictvo.sk

siwonka

moja pýťa 1euro..

a myslím, ale nie som si istá že jej to poistovna nepreplaca takze si moze asi pýtať ::)