ahoj potrebujem surne poradit.mala som nechraneny pohlavny styk a zobrala som postinor az o 2tyzdne lebo som si neprecitala navod.na druhy den som bola na krvnych testoch ci nie som tehotna a vysli negativne ale mam slaby krvavy vytok.moze postinor nejako ovplyvnit vysledok krvnych testov????prosim o radu
Postinor
este som nedostala kramy,az po nich mam ist na ultrazvuk..ale dnes pijem prevarene cervene vino..)
výsledok ultrazvuku je?
heeej....sak mi dakto napiste....chcem pocut nazor...hm??....pls
ja som brala postinor presne 30.septembra 2006..a kramy som dostala do 5tich dni..bola som tak happy:))ale..opat bol sex v novembri a bez ochrany aj ked ho stihol vybrat a kramy som dostala o tri dni,cize tak jak som mala..v decembri tiez v pohode a v januari tak som dostala jak som mala ale trvali dva tyzdne a potom som mala taky hnedy vytok..nesla som ku gynekologicke,blba som viem..bola som dnes a dala mi injekciu na vyvolanie a ,ze po menstruacii mam ist na ultrazvuk..to bol koniec mojej navstevy u nej..cize jak to pocitam,hypoteticky mozem byt v 4mesiaci(od postinoru 5mes) ale nic na mne nevidno a ona mi ani nepovedala,ze som v tom sice som sa mohla spytat ale bola som tak zostresovana,ze som ani nestihla chcela som ,co najskor odist..a myslim si,ze asi je to cysta..hmm??nie som v tom,sak..ved by povedala keby som bola,ved to uz rastie brucho a ma vysetrila a urcite by povedala,ze som v tom a ked nic nevravela si myslim,ze nie..no..som kus zmetena a kus sa bojim..co si o tom myslite??
ifa - len pekne zober druhú tabletku a ukludni sa. Postinor zaberie takmer vždy,pokial sa zobere včas a podľa návodu. Hlavne nestresuj, lebo Ti to len skomplikuje všetko. Možno začnes krvácat o deň-dva, možno až v čase normalnej menštruacie, všetko je možne.
ahoj lienka, mam 22, ale tehotna urcite nie som, lebo som si robila uz 2 testy a oba vysli negativne, takze to bude asi tym svinstvom co som zhltla :) no nic, na gyndu treba ist...hlavne nechcem uz tolko papat, lebo uz som dost pribrala a najhorsie je, ze mi je to jedno :))( to len tak pre info):)) dakujem baby, ste super
ahoj janulik a kolko mas rokov ak sa smiem spytat? a ten postinor to je nieco hrozne uz to nechcem nikdy ani vidiet!
hej blizia sa uz 3 tyzdne :)) a na gyndu by som rada, len som v Nemecku, ale snad mi kamoska nejakeho doktora poradi, dakujem za rady papapa
Ved ti meskaju kramy a mozno preto tolko papas, ze sa blizia... Inak postinor je pycovina riadna... Bleee... Kramy mi chodili kedy sceli asik 3 mesiace... blee... humuus, dufam, ze to uz nebudem musiet nikdy uzit :P