Viem,že sa tu veľa o tom píše,je tu veľa tém o tehotenských testoch o tehotenstve.
Mám 25 rokov.Užívala som antikoncepciu Minerva,po vysadení už 4 mesiace nemám menštruáciu.S priateľom sa milujeme s kondómom,ale 1x sme sa milovali prerušovaným stykom,bolo to pred 6 týždňami.Robila som si odvtedy 3 tehotenské testy a všetky boli negatívne.Myslíte si,že môžem byť pokojná a nie som tehotná?
Objednala som sa na vyšetrenie u gynekologičky,kvôli vyvolávacej injekcii 28.2 - v pondelok.Neviem či mám gynekologičke povedať nech mi urobí krvné testy alebo stačí ak mi urobí vaginálne sono a uvidela by už gestačny váčok 6 týždňov od styku?A ešte otázka ak do 10tich dní dostanem menštruáciu po pichnutí vyvolávačky tak už 100% tehotná nie som?
Prosím napíšte mi normálne odpovede,ak sa Vám zdá táto otázka smiešna tak na ňu nereagujte.
Mozem byt pokojna?
Idem volat zajtra svojej gynekologicke a asi ju poprosim o krvne testy na zistenie tehotenstva,ked mi bude brat krv na hormonalny profil,tak mi to moze zobrat v pohode v jeden den.Ako dlho sa caka na vysledky z krvi?Myslite si,ze mi pichne vyvolavacku ak mam podozrenie na tehotenstvo alebo musim cakat na vysledky z krvi?Uz nech je pondelok a idem na odbery.
ahoj mne po vyvolávačke prišiel menzes na 14 den ciže aj tebe može až tak prijst ak teda pojdes na vývolávacku. Tehotna nie si určite .
No ja neviem ja oznám len horené vačky nie gestačne..bola som aj na sone takže neviem o čom je reč.. :/
Tie temy nepisem,normalne sa pytam.Nemusis tu prispievat.
vaznaotazocka ale je to velmi zaujimave..ze vsetky temy su o tom, ci bude vidiet gynekologicka nieoc na sone 6 tyzdnov po otehotneni...nejako moc sa to vsetko zhoduje
Mam jej teda povedat nech mi urobi krvne testy alebo ju mam nechat nech mi pichne vyvolavacku?
Uvidela by uz nieco 6 tyzdnov od styku na vaginalnom sone?
Na tvojom mieste vymenim gynekologocku. 4 roky minerva je fakt zly napad.S tehotenstvom nestresuj, podla mna zbytocna panika. Daj si doporiadku cyklus a s HAK opatrne, ak znova zacnes a vysadis o styri roky a uz budes chciet rodinu, moze byt problem. Bud rada, ze o tom vies teraz, kym deti v plane este nemas. Staci spravny odbornik a vsetko sa da hravo do poriadku. U mna to bolo po vysadeni podobne, tehotna si na 99% neni.
mataBB : ano vsimla som si,ze je tu asi 10 tem ci by videla gynekologicka nieco na vaginalnom sone,ale ja som tie otazky nepisala.Pytam sa vazne,nemusis to vobec citat a ani reagovat na moju otazku.Dakujem.
Minervu som uzivala 4 roky.Predtym som mala tiez problemy s cyklom,preto mi bola nasadena ako 16 rocnej antikoncepcia.Nechcem sa zbytocne stresovat,lebo sa uz bojim az az.
Chcem si este v piatok urobit 4 test.Myslite si,ze 40 a viac dni od styku by gynekologicka videla na vaginalnom sone aspon gestacny vacok?Alebo jej mam povedat,nech mi zoberie krv na zistenie tehotenstva?Ak mi pichne vyvolavacku a dostanem menstruaciu tak je asi vsetko ok,nie?Viem,ze milovat sa prerusovane je nezodpovedne a ja sa bojim aj ked sa milujeme s kondomom.Uz chcem cim skor zacat brat novu antikoncepciu ale musim pockat na menstruciu,konkretne teda na jej vyvolanie injekciou.
zas ta ista osoba tu zaklada dalsiu temu????????????
ja uz neviem ze ci sa mam smiat alebo plakat