Som viac smutna ako stastna

Príspevok v téme: Som viac smutna ako stastna
bea109

ahoj mam taky problem... ako zacat .. skratka mam taky pocit akoby som uz bola viac smutna jak stastna. den moze zacat normalne a zrazu dostanem strach ze sa nieco stane ze niekto zomrie potom len placem... niekedy sa aj v noci trham zo sna. potom mam pocit ze som nesustredena boli ma brucho... s tym som bola uz ai na vydetreniach nic nezistili... akurat jedna povedala ze to mam asi z psychiky...moj priatel sa o mna tiez boji ked dostanem taky záchvat placu... nechcem aby bol nestastny aj on. preto vas prosim ak mate s niecim podobnym skusenost tak mi poradte :( dakujem

bea109

dakujem za rady... a s tym psychologom si to este rozmyslim ale ak to bude dalej takto pokracovat tak asi pojdem...

SnowyOwl

bea,
musíš zistiť, čo ťa trápi. je to niekde hlboko v tebe, ale musíš to odtiaľ vydolovať. určite zájdi za psychológom a keď nevieš spávať a naozaj často plačeš, tak aj za psychiatrom. dá sa to do poriadku, uvidíš:)
prežila som niečo podobné a liečim sa na úzkosť a depresiu, veľmi mi pomohla psychologička, ale aj antidepresíva. mala som totiž také problémy, kôli ktorým som denno denne aj 3x plakala a v noci som nespávala. teraz je to omnoho lepšie.
musíš sa vyrozprávať o tom, čo ťa trápi. hovor o týchto veciach s tvojim priateľom aj s rodinou, uvidíš, že ťa podržia a všetko sa vyrieši.

Simonella

fuh tak to sa trocha zacina podobat na depku... neviem, ale ak to bude takto dalej pokracovat a nepomoze ti ani "pozitivne myslenie" a silna vola, tak to vidim len na psychologicku... nemusis sa bat, ona ti pomoze..lebo takto to dalej nejde.. nemas nieco v poriadku s psychikoua s cim skor to zacnes riesit, tym lepsie

fgf

Ja si myslim, ze vacsina ludi je viac nestastna ako stastna, ved vkuse treba nieco robit a riesit problemy, koho to ma bavit stale? A ked uz to clovek robit nemusi, je stary, a to tiez nie je vyhra.

bea109

ved aj ja mam taku pracu... 12 hodin v robote sama... a ked mam volno a aj nieco robim napr idem do mesta alebo upracem alebo som s priatelom ale niekedy ma proste prepadne smutok a strach ale ked to prejde tak mi to pride ako blbost... ja neviem. priatel mi hovori ze by som ist psychologovi :/ ale nepride mi to az take aby som tam isla

smajliQa

deria ma pravdu, ale co ked ma niekto taku pracu ako ja, ze robi 24ku, a sedi v tej praci na riti. hm.... vtedy nejde nepremyslat.

Deria

vytazit mysel aj telo cinnostou tak, ze nebudes mat kedy nad tym vsetkym rozmyslat. vela aktivit, spolocnost, sport, citanie, atd....hlavne sa snaz robit to, co ta bavi. naplanuj si den tak, aby si unavena ale s dobrym pocitom zaspala.