Prosim, poradte mi. Ako bolo spomenute v nadpise - nefunguje mi touchpad alebo ako sa to vola (to okienko pre dotykove ovladanie), svieti mi tam oranzovy indikator vypnutia, no v navode k notasu som sice nasla nazov tejto kontrolky, ale nie, ako mam zabezpecit, aby mi to opät fungovalo.. nie som si vedoma umyselneho zapnutia a nemozem to nikde najst, ani cez google.. na notebooku fungujem len cez mysku a to je zdlhave ... Mam HP ProBook 4520s.
Dakujem :)
Nefunguje mi touchpad na notebooku - svieti indikator vypnutia touchpad
Dobry den pomozte mi ako sa da opravit tochpad.Neviem mal som trochu mokre prsty a zastavil sa mi a nejde. Prosim poradte.da sato opravit? DAKUJEM
Mam lenovo ideapad 510-15isk... A asi som nejako nechtiac zablokoval TOUCHPAD... Prosim ako ho odblokujem
Nastavenia-Mys a dotykove zariadenia-Dalsie moznosti mysi-Skontrolujte ze touchpad je aktivovany,mne sa stalo ze ki nesiel a tymto sa mi to podarilo napravit.Jedna z moznosti... :)
Prepacte uz mi to ide :) davam vam radu radsej rychlo normalne tukajte prstom ako nasilu a dlho neakym laktom :D ked som uz normalne rychlo, energicky do toho tukala tak fakt ti zmizli a mys zas isla ;)
Ja som klikala na to svetlo ako blazon a stale nic... Este aj laktom som skusala :D a nic to nerobi a dalej to svieti.. prosim vas poradte mi este ako sa to da
Mám notebook Lenovo Z50.....tiež mi už dlhšiu doby nefunguje touchpad len myš skúšal som notebook reštartovať ale stále nič.....poradíte?
Záchranca správne - trikrát som buchla do ľavého horného rohu a svetielko zhaslo :) dakujem za radu