Ahojte.Dnes som pouzila prvykrat hennu,konkretne zlaty blond.S vysledkom som velmi spokojna.Ale chcela by som vyskusat ten bezfarebny zabal.Za kolko dni ho mozem pouzit?Neuskodi to vlasom?
HENNA na vlasy-PROSIM O RADU
Baby a kde tu hennu kupujete a akej značky?
Ja si farbím vlasy dlhšiu dobu permanentnými farbami Loreal, odkedy Wella zrušila v obchodoch šampóny (sú perfektné -Color touch, ale pracujú s nimi len v salonoch Wella). A moje vlasy utrpeli na kvalite, tak sa mozno aspon na chvilu chcem vratit k henne,ktoru som pred rokmi pouzivala.
Len ma odradza to, ze ked sa pouzivala praskova, musela sa dlho nechat posobit na hlave a ked som ju vymyvala mala som plnu vanu akoby hennoveho "blata", tak som potom presla na hennu gelovu a hennove sampony vsetko od firmy Himalaya, len teraz tie najziadanejsie odtiene nemaju, tak ak by niekto o tejto znacke i v inom meste ako MT vedel, pisnite to sem, ja by som si to kludne kupila i inde.
ja mam blond vlasy a radsej pouzivamblond hennu..ta bezfarebna mi obcas chutila trochu do rysava..
podla mna ta blond pre blondinky je lepsia ako ta bezfarebna...zosvetlit ti nezosvetli tak ci tak,tak na co tu bezfarenu :)