kamoška na chudnutie

Príspevok v téme: kamoška na chudnutie
Klarissa

Hľadám parťáčku na chudnutie, ktorá je na tom podobne ako ja. Potrebovala by som schudnúť tak cca 5kg. Zdravo sa stravujem, trochu športujem, takže žiadnu drastickú diétu neplánujem, akurát by som chcela začať viac športovať, poradiť si možno nejaké cviky, typy na chudnutie, prosto podporu, aby sa nám podarilo schudnúť.

mary555

rada by som sa k Vam pridala aj ja....som 161cm vysoka,vazim 60 kg...chcela by som dat dole tiez tych 5kil,mojim najvacsim problemom su ,,pneumatiky"....od vcera som zacala cvicit :)..300 brusakov denne,a cvicim aj na rotane,dufam ,ze to postaci :)...samozrejme nezabudam ani na zdravu stravu,ale kedze este studujem,neviem to vzdy dodrzat :(

majka_21

Klarisa a Lory, je nas velka kopa uz ktore sa snazime zdravo schudnut, lepsie sa stravujeme a snazime sa trosku cvicit (napr. tema na chudnutie Plnou parou vpred). Kludne sa pridajte aj tam ;-). Rozdavame si tam rady, jedalnicky, povzbudzujeme sa zaroven ;-)

Lory

Ja som na tom tiež tak, potrebujem dať dole tak cca 5 kg ale nie a nie sa k tomu dokopať, hlavne teraz začínam písať bakalárku a tak podobne a nič nestíham;( ale leto je tu ani sa nenazdáme a čo potom? Do plaviek sa takáto nevyzlečiem :O