ahojte mám taký problém.. pred 2 týždnami som sa rozhodla že dám "dole" mojich 5 kg navyše čo mi dosť prekážajú.. lenže ked som vydržala jesť a cvičiť zdravo 4 dni, potom som sa hned prejedla a zase odznova.. ja si neviem pomôcť.. chcem to dokázať ale vždy to pokazím. mam strašnú chuť na sladkosti..aj ked sa snažím myslieť na niečo iné..tak nečo vo mne akoby samo od seba mi zmenilo názor že načo dieta a zase jem. :(
Ako mám schudnúť keď mám stále chuť na jedlo ?
Cenu tohto výrobku som nenašla ani ja. Jedine mail a informácia o cene touto formou. Ani neviem či je možné ho dostať v kamenných obchodoch alebo iba na objednávku.
stanley,nech sa snažím akokoľvek,nikde nevidím sumu a to som prebrázdila celý net
Mňa by zaujímalo, či je ten produkt Fit od Agel naozaj účinný. Neustále myslím na jedlo, stále mám na niečo chuť, obvykle sú to práve sladkosti a sladké jedlá, a stojí ma to veľa energie odolať (ak vôbec odolám). Viem, že to nie je normálne. Nemám dostatočne pevnú vôľu, nevydržím nejesť. Posledné obdobie jem v podstate neustále. Cítim, že je to spôsobené nadmernou záťažou, stresom, ale i tak, ak to pôjde takto ďalej, tak o pár týždňov neprejdem dverami. Ak si niekto niečim podobným prešiel a podarilo sa mu zredukovať a unormálniť takúto abnormálnu chuť do jedenia, budem rada za akúkoľvek snahu pomôcť, poradiť.
Vopred dík.
prejedame sa lebo nam chyba serotonin, treba potlacit chut do jedla, zjeme menej. Supercitrimax dokaze nespotrebovanu energiu menit na glykogen ako pohotovstnu energiu do buducna a nie na tuk, cize sa neuklada. Kazdy pise len o zazrakoch ale nikto nepovie preco by prave jeho doplnok stravy mal fungovat. Rozne napoje a sejky treba vsade brat so sebou, neprakticke a umele. Takze aj ked mate slabu volu, nemusite sa bat ze sa vam to premeni na tuk. + pohyb je jasna vec . vyguglite si FIT od Agel, bonus pomoze pri krcoch v zaludku ked dlho nejete. Oskusane na mne
Ahoj, ja som mala podobny problem, len mne sa vsetko drzalo na bruchu. Odtial nie a nie zhodit kila. Ale problem bol v strave, jej zlej kombinacii a v zlom vybere. Teraz sa snazim jest 5 krat denne a vecer cvicit, nech si to udrzim :) Ak chces konkretne, tak ranajky mavam najsilnejsie, bud vlocky s acidkom alebo veeela zeleniny, desiatujem a olovrantujem v praci, takze nieco do kabelky ako napriklad detsku vyzivku od ovka - maju siroky sortiment a dokonca aj s maskom. Obed mam menu asi ako kazdy (ale vyberam si nieco lahsie) a na veceru nejaky salat, alebo kuracie masko so salatikom. Treba si v prvom rade upravit jedalnicek. Mne to pomohlo :)
ahj vyskúšaj po každom jedle vypiť citronovu stavu a jedz grepfruity,,,, mozno ti pomoze aj to ak si zaplnis volny cas a nebudes ani chvilku mysliet na sladkosti, no vsetko je v tvojej vole, len ty si sama urcis ci schudnes.. :D
ze vidiet tuk...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ešte aby bolo jasné, mám 174 cm a vážim 55.. lenže na pohlad je vidieť že mám ten nejaký tuk.
to áno xyzz si uplne ako ja:) tiež si poviem že načo dieta a zase jem..ale teraz si verím..dokážem to ! :) pravidelne cvičím každý deň aspoň 30 minút , a zjem iba obed a možno ešte niečo drobné. Hlavne dodržiavam pitný režim. Ako sa mi bude dariť, o tom vás budem informovať. ak sa mi to podarí tak vam poviem.. jediného sa bojím.. že budem mať bulímiu. pretože vždy ked vidím hociakú babu tak sa hned pozerám aká je chudá..rozmýšlam ako ešte schudnúť..už aj pokus o vracanie bol.. stále riešim svoju váhu..ach
to ona behala normalne ako sa to vola no vieš v posilke čo býva,ale jasne mala aj upravenú stravu,to je asi aj s lekárom na výživu sa opýtať 5 kilo nie je tak veľa ešte poznám jednu babu ktorá schudla na ottučnovacej kúre takom liečení 8 kilo.