Dobrý Deň, mám taký nemalý problém.Ide o to,že počas sexu mám výbuchy smiechu.Neviem prečo.Mala som už vela priatelov no ani jeden z nich to nevi pochopiť , preto so ich po prvom milovaní s imi hned stratila, pretože si myslia že je mi smiešne ich pohlavné vzrušenie ...Neviete prečo to je? potrebujem pomoc...Môj terajší priatel ma našťastie chápe ale j tak by som tento problém chcela vyriešiť :(
Výbuchy
JA som mal partnerku ktora mi tiez tvrdila ze s inymi muzmi ked spala tak toto robila ale ze pri mne to nerobi asi som dobry hehehehe :D
no mozno si stekliva alebo vzrusenie prejavujes smiechom.Ale preco nie kazdemu sa paci insie musis naist toho praveho komu to nevady ako terajsiemu
Skus vybrator a ked sa zacnes smiat aj tomu ,no hotovo.
Ja milujem ked príde domov z práce a hodí ma na postel a začne ma vyzliekať a potom sa milujeme. :) :)
"heh" vtipné ..ja priúčať..no myslím že s týmto mojím problémom vela nenarobím...ale nevadí no tak ao kedy vieš...je to podla nalady :D ako sa podarí ..a čo vy?
Oooo tak stredné makký? :) :) Aké praktiky pri sexe používate s partnerom? Ak smiem vedieť. Možno by si ma priučila. xixi
Jasné dám ti vedieť :) tak také sme už skušali že pripútať ma s týmto partnerom to ide fajn lebo vie žye mam niekedy výbuchy ..ale tak čo sa ž dá robiť :) poviem ti..ja mám rada taký stredne makky :)
Ja mám rada taký tvrdý sex. A najmä tvrdý pohlavný úd... Ale to je už mimo. :) :) Tak zajtra alebo niekedy to skús a napíš skúsenosti. :) :) BUdem na teba myslieť.
DAkujem ti velmi pekne...Je to vynuikajuci nápad...vyskúšam to...Iste to zaberie a ak nie pojdem ku gyneklogovy už....lebo najprv soim chcela iba poradiť zo zkuseností .. :) dakujem vlmi si mi pomohla :)
Skús si pomyslieť na niečo iné. Alebo mám ešte jedno riešenie. Zober si lepiacu pásku a zalep si ústa a príputaj putami ruky. Sôúži to ako erotická pomôcka, ale i v takomto prípade to pomôže :) :)