Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tehotna?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna?
biela macka

Ahojte..beriem antikoncepciu, už 3tie balenie a moj chlapec sa do mna vzdy vystrieka..v tom nemam az take velke obavy, ved na to tie tabletky su..ale co ak mam plodne dni a tabletku som si dala o pol hodinku- hodinku neskor? mam len 16 rokov myslim ze absolutne nie som zrela na vychovu dietata, to ma este veeela casu, tak prosim poradte.

eklhaft

Myslim ,ze 16.r. nieje az taky problem ,tehotna urcite nebudes ,ale ked sa bojis otehotnenia poziadaj radsej partnera aby to praskol niekam inam. Hlavne ho nenut na gumu ,ja to tiez neznasam.

biela macka

Som kludnejsia :), Lenka, myslim ze v dnesnej dobe dievcata zacinaju brat HAK ovela skorej ako ja, a gynekolog vie, komu ju predpisat (teda kto je na nu suci).Sex v 16ke sa nemusi hned spajat s pubertalnym poblaznenim, kazdy je na tom psychicky aj fyzicky inac. Nerada by som sa porovnavala s 12-13 rocnymi dievcatami ktore este ani poriadne nevedia co to znamena ale ,,sexuju´´ a tych dievcat je naozaj (aspon v mojom okoli) velmi vela.Bola som dostatocne poucena aj od mojej matky, myslim ze jej nazory mi na zrelost k sexu mi stacia a je to naozaj moja osobna vec.Pribalovy letak som si citala niekolko krat,chcela som si vsak ujasnit par veci s ludmi, ktori v tom uz maju uplne jasno,kedze moja matka nikdy HAK neuzivala. Kazdopadne velmi pekne dakujem za odpovede,pomohlo mi to :)

mataBB

keby si si precitala pribalovy letak, tak by si zistila, ze zobratie tabletky az do 12 hodin od bezneho cau uzivania je v norme a vtedy si este chranena

lenkaa123456

podla mna niesi zrela ani na sex a ani na uzivanie hak. keby si si precitala apson pribalovy letak tak by si vedela ze pocas uzivania hak ovulaciu ani nemas