Ahojte prosim Vas nema niekto nejake kontakty alebo nejaku radu ako by som mohol rychlo zarobit peniaze. Potrebujem pracu, potrebujem peniaze. Chcem napravit co som pokazil. Ak by niekto mal nejaky tip ozvite sa. Dakujem
Peniaze ako, kde?
az tak rychlo to nepojde ale skus lyoness nie je to podvod a da sa cosi zarobit ked sa tomu clovek venuje, prikladám článok o tom bodo999.blog.sk
skus obchod s bielym maskom, alebo najomneho vraha... daju ti 4 roky,... rozhodne vsak neskusaj vylupit banku, lebo dostanes 8 :D:D:D nadherne slovensko.. vzdy mam usmev na perach ked pozeram spravy :))
fast,presne tak:napis lokalitu, vzdelanie, o aku pracu mas zaujem.ja hladam aspolupracovnikov do teamu,ale nie je to pracovny pomer zamestnanec-zamestnavatel.Ak to chces len sukromne, tak napis na meil:duratnakatka@zoznam.sk
fast, ale pises tu co by si chcel.
preco neapises vzdelanie, skusenosti, lokalitu?
Treba sa skusit spytat v kosickych teplarnach, ci nepotrebuju riaditela.
lost cim skôr tym lepsie
lost no ide o dost velku sumu, za tu sumu by si si kupil nove auto bezne co teraz chodia v reklame takze si asi predstav tu sumu snad sa trafis.
No ked bude vazne zle tak este vzdy mozes vylupit banku :))))) sak co nebol by si jediny