má s ňou niekto skúsenosť?chcem si ju kúpiť,dostať aj v lekárni?v drogérii asi nie čo?vraj je najsilnejšia...neničí sklovinu chráni pred kazmi...a na nete stojí iba nejakých 7eur aj niečo...čo na ňu hovoríte?používa niekto?
bieliaca zubna pasta Crest 3D?
JA mam tiez crest, zda sa mi ze mam o odtien bielsie zuby, no nie je to nejaky extrem bielej.
Ale urcite nestala 7 eur ale okolo 16.
Tak ak ste ju niekto zohnali za sedem, pls napiste mi link, na ktorom ju za taku cenu objednam. Dakujem
ja používam tiež túto pastu mám ju z USA....používam ju pravidelne (3x denne) je to najlepšia pasta ktorú som kedy mala super vie bieliť zuby :) inu značku nepoužívam a konkrétne mam White Radiant Mint :)
ja používam túto zubnu pastu a už nechcem žiadnu inú, a takisto bieliace pasiky tejto značky - konkretne - supreme tie su najúčinejšie... v drogériach ani v našich lekárniach ju nedostať, pokial viem tak tato pasta bieli zuby na sklovine a pod sklovinu sa, na rozdiel od pásikov, nedostane tak si myslím že ju neničí... ale odpručam tuto značku aj svojim znamym a všetci su s vysledkami spokojní
bielenie zubov je možné aj prírodnými preparátmi,je to prášok zo srílanky,ktorý sa len primieša do zubnej pasty,výťažok z koreňa moonamal.Stačí si zuby umývať 2x denne,ráno a večer,asi 2minúty,ako ste zvyknutý.Ak chcete ayurveda.sk zavinač gmail.com .Po dvoch dňoch je vidieť úspech,stačí týždeň používania.Odstráni čiastočne aj kameň,nemá vôbec vplyv na sklovinu,ani na plomby.
ja pouzivam bielu perlu. stoji okolo 8 eur. a celkom sa da. vysledok vidiet asi po tyzdni pouzivania - kazdy den 20 min.