som strasne zufala a smutna zaroven...mala som velmi dobreho kamarata,kt. bol chvilku aj nieco viac...,,,poznam sa snim ani nie rok a snikym som nezazila nieco tak intenzivne...snikym som si za tak kratky cas tak nerozumela ako snim...kompletne vo vsetkom, no raz prisla jedna party kde si zavolal jeho kamarata(volajme ho Duro)...vsetci sme boli velmi opiti a ja som sa cely vecer bavila hl. stym jeho kamaratom,ktory ma nahovaral stale na nieco viac, no ja som nechcela, hlavne z toho dovodu ze by sa otom urcite dozvedel ten moj kamarat, ktoreho mam tak rada...a viem ze by som ho tym sklamala... ale na druhy den, som sa dozvedela , ze Duro -(ten jeho kamarat) povedal tomu mojmu najlepsiemu kamaratovi ze som sa snim bozkavala..aj ked totak nebolo! ale to neviem na sto% :( to je najhorsie....a to toho mojho kamarata velmi nahnevalo a mna to velmi mrzi pretoze viem ze som ho tym sklamala a ze tymto nase kamarastvo viacmenej skoncilo...neviem co mam robit...strasne mi na nom zalezi a nechcem aby si o mne myslel zle veci...a neda sa ti vyhovorit :(
stratila som kamarata...
ale preco to nepovie? mame naozaj uprimny kamarastky vztah, tak neviem ci si mysli, ze nasmu kamarastvu urobi lepsie ak ho pokazi tym , ze nebude urpimny a radsej sa so mnou prestane bavit? co mam urobit?
Tak potom ak nie je tak duchovne zalozeny a nejde mu o to, ze si spravila priatelovi nieco zle. Je to potom jasne. On chcel byt na mieste Duriho. Je zalubeny.
On mojho priatela ani nepozna, takze naozaj neviem...ale stale mi tvrdi, ze je to moja vec, ze jeho do toho nic , ale napriek tomu sa na mna nahneval , tak preco?? preco to nenecha tak a anesprava sa ako predtym ked to je len a len "moja vec" a jemu do toho nic nieje?!
vies medzi takym kamaratstvom a niecim viac je uz len velmi tenky lad neviem mozno, ze Ta nechapem alebo co, no ak je taky kamarat a nic viac tak asi by ho to tak nestvalo ked sa to dozvedel asi by to mal na haku. jedine ak to berie tak, ze je dobry chlapec a ho mrzi, ze mas chlapca a si sa s inym bozkavala to pochopim. Neviem ako to mysli bud je zalubeny do Teba a ho to stve alebo sa len zastava Tvojho priatela, ze si mu to nemala urobit. Neviem
Nie zle si to pochopil/la....Ja mam sice priatela , ale s hentym kamaratom to nebolo nic tomu podobne, snim to bolo proste nieco uplne ine , intenzivne, ale ziadny vztah to nic, ani nic takeho...nazvem to skor ako nieco"duchovne" ,proste ze sme si neuveritelne rozumeli....a stym jeho kamaratom ja som si ista ze som nic nemala, len ked on ma presveica o opaku :/ , ja si stojim za svojim, ale on sa nechce dat presvecit a uz neviem co dalej:/
tymto sposobom stratis vsetkych
Mas priatela a s tymto kamaratom to bolo nieco viac, medzi tym prisiel Duro a ty si nepamätas ci si sa s nim bozkavala? Pocuvaj Tebe nijakeho chlapca netreba, ty ked chces si uzivaj, ale sa nepatri toto, ze mas chlapca a medzi tym este nejake aferky s inymi dvoma to uz je onicom. Ak nevies ci lubis tak s nim ani nebud lebo to tak tahas za nos, ze.
ono to zo zaciatku bolo aj nieco viac, ale muselo sa to skoncit, pretoze mam priatela....ale napriek tomu to nidky nebolo "len " kamarastvo , ale strasne mi na nom zalezi a naozaj nechcem aby sa to takto skoncilo...co mam robit aby sa to dalo opat do poriadku? aby sme sa aspon zacali normalne bavit ? aby mi prepacil?
ze by bol ten tvoj kamarat do teba zalubeny?
podla popisu to na kamaratstvo velmi nevyzera