moj skoro 5 mesacny syncek vobec nechce pit ziadne tekutiny,len mliecko :-( ako ho donutit aby aspon cajiky pil ?
nechce nic pit !
blondula, skus mu ten cajik ohriat na teplotu mliecka, moj syncek to tak vypije, inak tiez nechcel.
neda sa od dietata ocakavat, ze bude chciet prijimat tekutiny hned take a v takom mnozstve, ako sa od neho ocakava, treba dietatu stale nukat - z flase, po lyzickach - vodu, caje, ovocnu stavu, aby si zvyklo na pitny rezim, u mojej dcery to trvalo skoro pol roka, kym si zvykla, ze existuje aj nieco ine ako mlieko, netreba hned stresovat, trpezlivost a ponukat, ponukat
xixia...,kojila som len prvy mesiac :-(
jajka...,nepije ziadne cajiky,odmieta :-( davala som harmancekovy,feniklovy,bilinkovy,prevarenu vodicku.... nechce proste nic pit,len mliecko a lekarka vravela,ze ho mam nalievat tekutinami :-( v stredu ideme na druhe ockovanie a som zvedava co povie.ododneska ideme uz papat mrkvicku,zajtra ma 5 mesiacikov,som zvedava ako bude papat :D
preco ho nutis pit nieco ine? jedine v lete ak by bolo prilis horuco tak prevarenu vodu po lyzickach, inak ak je plne kojeny, nic ine nepotrebuje. ake cajiky mu davas?
blondula ..ak ho kojíš tak nepotrebuje iné tekutiny...