Ahojte, vcera sme s manzelom obaja prvyraz v zivote skusili neprerusenu suloz so vsetkym ako ma byt :) hlavne ja som mala po tom velmi euforicku naladu. Aj dnes som v dobrej nalade a len by som sa tulila. Manzel sa smeje, ze asi sa u mna spustil nejaky pud - ze som pocitila jeho semeno a nieco sa spustilo. Pbaja sme sa na tom dobre pobavili, ale potom som ozaj zacala badat na nete, ci je vobec nieco take mozne. Teda to, zeby ejakulat vo vagine zeny mohol spusit nejake pudy alebo hormony, ktore doteraz nemala... nic som vsak nenasla.
Neviete, ci by nieco na tom mohlo byt? :)
Prvykrat neprerusena suloz
a este keby si mu urobila oral az do konca tak od tej euforie odpadnes
Ja neuzivam HAK, resp. neuzivame ziadnu ochranu. Este za slobodna sme sa chranili kondomom, od kedy sme manzelia prakzizujeme (zatial uspesne) prerusovau suloz. Niezeby sme teraz zacali nejak intenzivne pracovat na babu, keby vsak prislo, nevadilo by nam. Ale najviac to bolo o tom, ze sme to obaja chceli uz velmi zazit :) som tesne po menstruacii, takze by som mala mat neplodne dni. Ale ako pisem, keby prislo babo, potesili by sme sa.
a preco ste to tak nerobili aj predtym?
dakujem za reakcie :) kazdopadne to bolo krasne :)
psychika - nic viac, nic menej.
Ejakulat obsahuje /ako kazda forma zarodku zivota/ mnozstvo zivin. Niektore su schopne vstrebavat sa cez sliznicu vaginy. Podobne ako sa vstrebavaju homeopatika, ked ich clovek ma v ustach.
Skor vsak nez fyzicku reakciu mas psychicku reakciu. Ak by to bolo fyzicke, tak rovnaku euforiu by si zazivala trebars po uziti vyssej davky vitaminu C, E a Zinku. Ale kedze to neni liek, aj vyssie davky vyzivovych doplnkov zacnu ucinkovat az po nejakej dlhsej dobe uzivania. Nie hned.
nieco nove, zapacilo sa ti to, preto.
nie nemohlo, je to blbost....