su za tento prevod nejake poplatky? mozem poslat jednoducho peniaze z mojho uctu v slsp cez internet banking na ucet v ceskej sporitelni? a oni to uz prevedu na ceske koruny? alebo ako?
prevod penazi zo slsp do ceskej sporitelne
no ja som platila za prevod nejakých 15e...platila som prihlášku na VŠ, mala som platiť 20e platila som 35e, ale stým že možno tam sú nejaké poplatky naviac...
Zavolaj do SLSP.Urcite to nebude vela. Ja platim z Ceskej sporitelne na ucet SLSP za akykolvek prevod 50KC.Opacne to nemoze byt drahsie.
ono je to fakt dost mastna zalezitost, ked chcel kedysi brat poslat do ciech asi 25 eur platil by za to asi 15 eur navyse len za to prevedenie. nastastie my byvame pri hraniciach tak nie je problem tam zajst alebo to niekomu dat
Pod urcitu sumu je ten poplatok pausalny. Myslim, ze za 10 EUR zaplatis cca dalsich 7-10Eur, ako poplatok za prevod. Ale ako pise lost, najlepsie bude zavolat priamo do SLSP.
ak to potrebujes surne, skus zavolat na SLSP infolinku, snad tam povedia presne :)
len dufam ze to nebude napr fixny poplatok ze 15eur za 1 prevod..
avsak tu maju cennik:
10. strana
slsp.sk
Snazim sa to rozlustit, ale pisu to tak kompliovane..
okej, je to jedno ci som stedra ci niesom, ci je to vela alebo nie.. len jednoducho potrebujem poslat 10e na ucet v ceskej sporitelni, preto sa pytam ci sa to da cez internet banking a kolko to bude stat, medzi slsp a ceskou sporitelnou
Neplati sa 'nieco', ale dost. 'Nieco' je obycajne lacne, ale tato sluzba vobec nie je lacna.