Bude to mat nasledky alebo nie ?

Príspevok v téme: Bude to mat nasledky alebo nie ?
TakyProblem

Pri debate s frajerkou kamaratom a kamaratkou sme srandovali a predstavoval som ju dalsej osobe teraz piatok vecer no pomyllil osm si jej meno a nazval som ju uplne inak ale hned osm sa opravil neviem ako ma to napadlo pred tym sme sa bavili kde kto byva asi preto sa mi to poplietlo :/ ani sa somnou nerozpravala a teraz je nahnevana skoro ani slovo somnou neprehovori ale varvi ze vsetko bude v poriadku no ja neviem ... Myslite ze je to extremny problem alebo ze ako by ste to zobrali vy ? :/ dakujem za odpovede ja mam 19 a ona je o kusok mladsia

mdmoon

Kamo to je este v pohode ozvi sa ked ti priatelka povie pri sexe inym menom najlepsie menom byvaleho :)

Wait a minute!!
Ci to take veci sa stavaju len mne ?! -_-'

RakyProblem

No meno som pomylil za take ze taku babu ani nepoznam ani nic z minulosti ... vysvetlil osm ze bol omyl ale nezobrala to dobre berie si to z vlastneho hladiska

lost

poplietol si si meno svojej frajerky, alebo kamosky ?
(tipujem ze tej prvej)
no podla mna to nebude az taky extremny, ale ani velky problem.
mozno sa len urazila, alebo ju to sokovalo.
Mozno len potrebuje "byt chvilku sama" - ludia obcas pocituju taku vec, ked sa v niecom sklamu, i ked je to sklamanie len omyl, proste "vyvedie to z miery" alebo co..
spominal si:

- piatok vecer

no nikdy nedavaj auto do servisu v piatok vecer, lebo to takto dopadne :)

Podla mna ak jej to povies takto ako si to tu napisal, tak by mohla pochopit, ze to bol len omyl. PS: to meno ktorym si ju nazval omylom, ma nejaky vyznam, niekto z minulosti, alebo z tej miestnosti, alebo nejaky specifickejsi clovek? Ako dlho ju poznas (aj tu staru aj to novu)?