Ahojte, máte niekto skúsenosti s liekmi na chudnutie a potlačenie chuti do jedla XL-S medical? Našla som ich na nete a ich cena je okolo 20€ za 60 tbl. tak chcem vedieť, či sú aj účinné.Díky.
XL-S medical
Dobrý deň, prosím Vás, ja by som potrebovala radu. Mám 17 rokov meriam 157 cm a váha 69kg. Mama do mňa stále hustila nech schudnem. Tancujem, baví ma šport, ale nejde mi to. Začala som brať tie tabletky. Brala som ich len tri dni. Teraz mi meškajú krámy. V živote mi nemeškali až teraz. Už to budú 3 týždne. Myslíte, že to je kvôli tomu? Mame to nemôžem povedať, nevie o tom že som si ich kúpila. Mám ich začať používať alebo ako?
marcelirv pridaj sa do skupiny k nam: kto bude chudnut so mnou? kazdy den si tam piseme, podporujeme sa a pomahame si, pomozeme aj tebe! napis tam, dobre?
Ja som užívala herbalife kím som sa do toho dostala bolo mi fakt ale fakt zle bolo mi na odpadnutie a triaslo ma no ale akosi som sa do toho dostala. Schudla som 30 kíl vrazila som do toho okolo 40000 sk. no ako som to prestala užívať tak kilá išli pekne hore a mám o 25 kíl viac ako na začiatku.To je len o peniazoch ono to pomáha ale musíte to stále jesť a pchať do toho peniaze.
no tak nejedz a cvic.
no nic, nechce to zobrazit :) viac info u mna lau595@azet.sk
Ahoj, citam tu, ze pisete o chudnuti. Ja som zhodila 14 kg vdaka jednej skvelej vyzivovej poradkyni a vyrobkom ktore mi doporucila. Su naozaj skvele :) Uz som schudla, ale ich este uzivam, ako prevenciu :) ta stranka je -odkaz odstránený- a -odkaz odstránený- Prajem aj vam uspesne zhadzovanie :)
nikolka: ja bzt tebou, este by som nepanikarila :) si mladucka a to pribratie je asi aj dosledok hormonalnych zmien. Hybes sa, cvicis / coje v dnesnej dobe u mladych dievcat naozaj vzacne,podla mne nepotrebujes tabletky na chudnutie, tvoje telo sa urcite este zmeni, ale to je prirodzene, zostan pri cviceni, ydravo primerane jedz a nebudes mat problemy. Tabletky si nechaj na neskor - ked uz nebude ina moznost. Radsej si za tych 22 EUR kup nieco pekne na seba :D
naposledy keď som bola na kontrole som mala 163cm..:))
no výšku presne neviem teraz, lebo som riadne podrástla.a teraz sa k tomu pridali tie problémy s chrbticou, tak naozaj neviem . vážim 60 kg čo pred letom som mala nejakých 52-53kg... ja nemám problém s bruchom, ale zo zadkom a stehnami.. no budem mať 14.. ale vyzerám dosť vyspelo.. všetci si myslia že som už zmaturovala:D. je to mojou výškou..ale aj tak mám tučné stehná.. už nechcem moc cvičiť, lebo na bruchu za taký polrok budem mať aj tehličky..a na stehnách a zadku žiadny výsledok..