uzdicka na zaludi

Adam znalec

Ahoj, kedze sa tu podobne otazky casto opakuju, prikladam podrobny clanok o deformaciach a poruchach uzdicky spolu s metodami liecby a osetrenia.. Clanok tu -- -odkaz odstránený-

bolek

no zmena...holka mi pride az zajtra..kazdopadne bol som u urologa a ten mi povedal aby som sex nemal pokial mi to nespravi ako to ma byt pretoze aj tak ma to bude len boliet a neuzijem si to...no a povedal mi asi toto:treba maly chirurgicky zakrok..pri ktorom sa uzdicka trochu prereze a predlzi...hojenie trva cca 3 tyzdne a stoji to/studenska cena/ 1000sk..takze tak..ja na to idem buducu stredu..tak dam potom vediet

bolek

dik ludia no skusim to dnes nejak prezit..a uzit..no a hadam to bude v poho..no a kazdopadne potom behnem k urologovi..ozaj neviete ci sa k nemu treba objednat obvodneho?

ludvik

Pocuj bolek to si urcite naplno uzijes len jej proste povies ze ta to boli ked ti stahuje predkozku az dole a nebude to robit.. a vsetko je v poho

elle

Mojmu priatelovi sa to roztrhlo pri sexe a všade bolo plno krvi, tak musel ísť na obriezku. Takže odporúčam ísť k lekárovi kým nebude neskoro.

bolek

no milosi ale mne dnes vecer pride baba a...som chcel vediet ci sa to neda nejak bez doktora..lebo toho uz dnes nestiham..a kazdopadne si to chcem uzit..aj ak to bude boliet!!