psychiater Banská Bystrica

Príspevok v téme: psychiater Banská Bystrica
barbi..turát

Dobrý deň.

Od svojho obvodného lekára som dostala doporučenie k psychiatrovi, a preto hľadám názory na jednotlivých doktorov, konkrétne ženy psychiatričky v Banskej Bystrici. Akákoľvek skúsenosť - dobrá/zlá pomôže. Hlavne by ma zaujímali psychoterapeutické schopnosti, lebo predpisovať lieky vie predsa každý...a to nie je to čo hľadám.
Ďakujem.

Jordi

Odporúčam trikrát prehodnotiť, komu sa zveríte.
...a vyhýbať sa pochybným idivíduám ako R. Lóšková;
Rovnako tak - veľkým oblúkom psychologičky (inač dokonca súdny znalec!!!) V. Čekelová, prípadne Pullmanová.

Ruky preč!!

Pre ne budete LEN a LEN akýsi klient, z ktorého sú peniaze. Kto ste, čo ste a čo reálne potrebujete, ich veru nezaujíma.
Ak s nimi čosi už máte, všimnite si napríklad len ten ich falošný úsmev.
Verte, prvé a posledné čo ich zaujíma, sú peniaze.

Zoran

Charakteristika bb psychiatrov je povrchnosť, neznalosť liekov, ktoré predpisujú, nezáujem o pacienta... zlé skúsenosti, jeden vám povie, že vás nebude liečiť, len keď budete brať lieky celý život a ďalšia naopak, vás od liekov odhovára že čo chcete taký mladý už brať lieky celý život ? Často som mal pocit, že sami potrebujú psychiatra a liečbu.. a mali by zmeniť prácu ked ich táto nebaví... Nevyrovnanosť arogantný prístup ale netreba sa vzdávať a nájsť si toho pravého raz k tomu dôjde

lara1234567

Tiez zhanam skor psychoterapiu nez naordinovanie liekov u psychiatra, to nechcem..tak ktoreho by ste odporucili?
dakujem za vase dalsie rady co sa tyka odbornikov z oblasti psychiatrie.

4713N

barbi..turát, islo o mna. Jednoducho, isiel som potom ku psychologovi a ten si o mne zistil ovela viac ako psychiater. Keby to tak bolo aj u psychiatra, tak nic nepoviem. Ale on mi len dal lieky a koniec. Ani ich pripadna zmena za ine rovnakeho typu nie je mozna.

barbi..turát

Snažila som sa mu dovolať (na číslo, ktoré je uvedené na internete), ale zakaždým ma to zruší, akoby to číslo bolo nefunkčné... Nemáte na neho náhodou, prosím, iný kontakt?