ahojte, mam 25 rokov, vydala som sa pred 4 rokmi, od matky som sa odstahovala ked som isla na vysoku v inom meste, potom som sa hned vydala, zili sme mimo v inom meste, k nim len na navstevy max. na tyzden-dva. teraz ma vnucika, som jedinacik, ona je vydata. kedze som doma na materskej, pise mi kazdy den aj 5-10x na skype. pise mi co robi, vsetko mi opisuje, ako by ma to zaujimalo. zakazdym ked ide nieco robit, napise mi a obcas si este aj volame. mam pocit, ze ma chce stale drzat na oboju. moj manzel sa jej nikdy nepacil, dodnes to hovori, aj na svadbe dokonca povedala ze ved vsetci viete ze som s tymto sobasom nesuhlasila a pod. co mam robit, co si o tom myslite?
je to normalne, aby mi matka skypovala aj 5 krat denne?
vypni si skype alebo povedz mame,ze cez den mas toho vela na praci a ze si budete volat uz "len" vecer. myslim, ze ten 1x denne uplne staci...si dospela baba a mas uz svoj zivot, mamina by si mala zvyknut, ze uz nie si male dievcatko, ktore musi stale kontrolovat..len jej to treba jemne naznacit ;-)
Kym len popisuje co ona robi, a neziada prilis Tvoje reakcie a nevyzveda co robis Ty, je len osamela a potrebuje sa vyrozpravat. Moja mama byva na prizemi a tiez sa chodi "vykecat" Ja si vypocujem, zareagujem par vetami a hotovo. Ked Ta to rusi, odpisuj jej co najmenej, pripadne bud na skype menej. Ale ako dospela osoba dospelej jej mozes aj kludne napisat, ze nemas cas tolko komunikovat.
nic..........mama je iba jedna-nechaj ju nech sa aspon takto vyrozprava...ona je chudera...Mas mazela-synceka-venuj sa rodine a na skype nechodievaj casto....