Pomôžte prosím s očistnou kúrou ...

Príspevok v téme: Pomôžte prosím s očistnou kúrou ...
Evka0702

Vie mi prosim Vas niekto poradit, s ocistou kurou? POtrebujem nastartovat organizmus na nove stravovanie, potrebujem zhodit 10 kilo, tak do leta, by som to chcela zvladnut. Mam tazkosti s travenim, po kazdom jedle mam pocit, ze v zaludku mam kamen. Prosim Vas o nieco , co ste skusili, nie velky sok, pre organizmus. Pripadne niekoho na spoluocistovanie a chudnutie ;)

StanleyH

Ahojte vsetci 3 prispievatelia. naj detox so vsetkymi zelenymi prisadami v jednom, ziaden napoj ziadne tabletky. Produkt sa vola GRN. ak chcete poslem Vam link priamo na produkt. este je len v USA a v Sapielsku ale coskoro pirde aj do ostatku Europy. Vraj vytlaci vsetky zelene doplnky lebo je najkomplexnejsi.

zdravie14

Helus ani mne nechuti vsetko, napr. cvikla s tuniakom, tak to vymenim na to,co mi chuti, napr Brokolicu s cesnakom a varene vajicko.

Helus

zdravie,ja som skusala ten detox,ale mne nechutila ta cvikla s mrkvou,a hraskom,normalne ma napinalo,tak som to skoncila,ale chcem sa k tomu znova vratit.

zdravie14

Evka skuste 28 dňovú detoxikačnú diétu od Antónie Mačingovej. Je to čistiaca,telo ozdravujúca diéta. Dá sa pri nej veľmi pekne schudnúť a telo pri nej netrpí hladom. Má aj svoju knihu s presným rozpisom 28 dňového denného menu.
volá sa : Najedzte sa do štíhlosti. Je tam veľmi veľa užitočných rád. Jedlá sú pripravené zo zeleniny.Ak chcete,môžeme si vymieňať aj skúsenosti.
(lahkechudnutie.sk)Odkaz je na webovú stránku a je samozrejme bez zátvoriek. Tak dúfam,že ho nezmažú.