Dobry den , mam 13r. meriam 160cm a vazim 48kg. Je to v nrme?? Mama vravi ze ano, ale ked sa na seba pozrem do zrkadla vidim velky zadok a velke brucho. Som z tho zufala. Snazim sa vihybat slademu a robim brusaky ,chodim na zumbu . Ale to nieje podstatne Moja otazka znie: Som tucna?
Som v norme?
súhlasim s predchadzajúcimi názormi...NECHUDNI nenič si zbytočne zdravie a neobmedzuj sa v jedle v puberte potrebuješ aj sladké
Nemas co riesit, mas uplne idealnu hmotnost a Tvoje telo sa len formuje. Urcite sportuj, jedz normalne a ostatne neries
pocuvaj vykinna kasli na to teraz! normalne jedz vsetko ako doteraz, lebo ked budes drzat dietu len si poskodis! ved este len rasties.. tak nestresuj a jedz normalne.. kasli na postavu , mas ju ianc uplne v norme! hadam nechces byt anorekticka.. !
úplne si obézna :D odpadnem, ty čo riešiš v 13-tich??? rozbi zrkadlo a normálne sa stravuj a chod si zabehať
Lenže , ono to neznie tak ako to vyzerá :/ :(
preboha ty co riesis?? vsak mas 13 rokov !!! jezismaria....
a hej je to pri tejto vyske uplne normalne!! teraz rasties, si vo vyvine cize nech ta ani nenapadne chudnut alebo diéta...
neviem a ani nechcem si predstavit co budes riesit v 17-ke, ked teraz riesis postavu ...
No ale ............