Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechce mi robit oral

radka28

fuha....tak ja mám opačný problém, ja orál nemusím a ten môj sa doň hrnie vždy...len ja radšej pršteky ;) Neviem ako an tom ste s komunikáciou, skúsila si o tom s ním hovoriť?...alebo mu to nejako naznačiť. Spomenutá 69 je ináč super nápad, to buď vezme ako výzvu a rád sa pripojí k Tebe...alebo odmietne a vtedy sa pýtaj prečo. Možno má nejaký blok - moja sestra to napríklad tiež nerobí svojmu mužovi.

eklhaft

Skus 69 , ked odmietne ,tak je egoista a nechava sa obsluzit len on sam od Teba. V tom pripade ........ Ale odpoved vies ,ale zas nechat chlapa len koli nejakej sexualnej nechuti je predcasne. Ja ho nepoznam ,ale zas moze bit dobry po citovej stranke a niekedy je lepsie mat takeho ,ako sexualneho zrebca ,ale zato sprosteho , necitliveho , atd....zvazuj.

NOTE

jednoducho sa ho nato priamo opýtaj, že prečo ti neurobí oral, či sa mu to hnusí alebo či sa bojí, že to nebude vedieť. Lebo je to divné, ja by som bol na svoju babu prisatý deň-noc :)

macka26

janka... nepochybuj... ja oral nevyzadujem.. absolutne... ale je pravda ze nepoznam muza, ktory ho robi nerad...

autorka.. skus sa pozhovarat.. kde je problem... mozno sa hanbi, moznmo tonevie, mozno mu nechutis, o com pochybujem... proste to rozlusknite

jankaaaaaaa

praveze mi to spravil iba raz a potom uz nie.. ale pochybujem ze existuje zena ktorej to nerobi dobre a zas pochybujem ze existuje muz ktori to robi nerad..

mary-anne

janka, u teba to je teda jasné, sama si si na otázku odpovedala- nevedel, či to máš rada .. urobil ti to raz a teraz ti to bude robiť stále, teda, ak si mi povedala, že to rada máš :)

aj ked mi takéto správanie príde strašne sebecké a egoistické, ty jemu áno, on tebe nie ..