ahojte.tak som rozmyslala,ze ci mate nejake skusenosti s kombinaciou sexu a omamnych latok-napr.marihuana,lsd ci mozu tieto latky sposobit ze sex bude intenzivnejsi?hm?:)mate s tym skusenosti???dakujem
omamne latky
Drogy nemám vyskúšané a ani po to netúžim, ale samotný alkohol nič moc. Zo začiatku síce rozprúdi krv, zahodí zábrany a navodí chuť, ale potom ten útlm je poriadny a prúser, keď ťa to utlmí v tom najlepšom. Neodporúčam žiadne drogy, alkohol ani nič pododné. Jedine, že by si chcela prestať so sexom.
Kasli na to. Trochu bieleho vina na roztiahnutie ciev a ides. Trava sice zintenzivny pozitok ,ale hned ta uspi....
chlapom sa nepostaví a neurobí sa tak lahko takže im určite nie
trava + sex? trosicku nahovno kombinacia
ako vravim, sniezik + sex este ujde, ale nechapem preco ti to treba.. Pokial je sex napicu tak si najdi ineho a v prvomrade si vyhod drogy z hlavy lebo skoncis zavisla na drogach a sexu sucasne (nieze by som bol nejaky protidrogovy aktivista, prave naopak, ale mozno by to pre teba neskoncilo dobre @ stetka)
ako ktora vyskusaj uvidis
A prečo by to malo byť o i inom?hm:-)aj ženy radi skúšajú nové veci:)Raz som čítala článok a baba v ňom hovorila po maruhuane má sex lepší,intenzivnejší.Či na tom môže byť niečo pravdy.
sfetovat sa len kvoli tomu aby si mala lepsi pocit zo sexu? keby sa to pytal muz a nie zena tak to je o inom.. rada pre teba - vymen partnera. ale inac z vlastnej skusenosti, kokain robi svoje ;D