Ach :(Aj na Vás príde raz za čas chvílka,že si pripadáte úplne škaredé?Baby?...Proste normálne celkom som so sebou zžitá,normálne sebavedomá a tak,a teraz na mŇa prišla taká chvíľka,že je mi do plaču z toho ako vyzerám,že som tučná,že mám škaredé prsia,dokonca sa hanbím vyzliecť pred priatelom,teda dat dole tričko,a ešteaj podprsenku,z toho mám hrôzu,a tak :( ... Proste snažím sa so sebou niečo robiť,ale ide to pomaly,a ja už neviem čo,som z toho zúfalá,myslím si,že sa priateľovi nepáčim a tak,pripádam si práve teraz ako trol :( ako s tým bojujete baby?....
Komplexy
a nemas nahodou pms? :) ja mam vzdy taketo stavy pri tom, proste sa pozrem do zrkadla a zodna na den akoby som sa zmenila na nejaku obludnu priseru, neviem ci to je len sebaklam a hormony alebo naozaj vyzeram vtedy tak zle, ale po kramoch to zvykne prejst a to je hlavne
ja som mala tiez komplexy z toho, ako som vyzerala. paradoxne mi pomohlo to, ked som zistila, ze ti, kvoli ktorym si robis mindraky, ti dokazu urobit dost skarede veci. a odvtedy som spokojna a vyrovnana. jednoducho mi to docvaklo. ale kazdy k tomu asi musi prist svojou cestickou. neboj, s vekom sa to bude zlepsovat. ver tomu, ze je to len tvoj subjektivny pocit.
ked si ta vybral za svoju partnerku, tak asi sa mu pacis ;-).