AMam taky problem. mam 18 rokov a obavam sa ze pri mojom prvom sexe s partnerkov ze ju neuspokojim , dovod? Moj '' kral'' ma len pri stoporeni 13 cm a to je smutne poradte mi nieco prosim urcite to je malo vsak?
Staci to alebo nie?
s dlzkou sa netrap,mne napriklad na tom tak nezalezi,hlavne ze ho mas.ak ta partnerka miluje,bude ta brat ci s velkym ci s malym penisom.
pre 123456/ no uviidme ako to dopadne ... ked ma ten hore neobdaroval vecsim '' kralom'' talk ma obdaroval dlhym jazykom a sikovnimi rukami a schopnost vymislat nove metody mazlenia xixi
pre Summer to si pis ze viem co jej robi dobre ved sa mazlime staale ked sa daaaaa.... mozes mi poradit co tebatak najviac rajcuje hehe
drzim palecky....
a fakt sa neboj :) vsetci sme nejako zacinali :) a cvikom sa clovek do toho dostane a bude si to vediet aj patricne uzit a nauci sa aj to, ako uspokijit partnera/ku----
Suhlasim s vami... ale kazdy sa obava sbojho prveho sexu...tak ked uz buude potom napisem askoosm to zvladol ... zatial Vam vsetkym dakujem za odpovede
presne tak..to sa len vravi ze prvy sex musi byt super...joj ale keby to tak bolo fakt:)..proste k nej bud nezny,sprav jej peknu predohru ty musis najlepsie vediet ake veci ju navnadia a co jej robi dobre...tak to vsetko daj dokopy a vyuzi to
staci... sak ona je ece panna tak asi tych pipikov vela nevidela nie? no nejde o to... necakaj, ze ju hned na prvy raz uspokojis... ked zena prichadza o panenstvo, nie je to ani zdalekia take prijemne, ako to mozno vidiet v niektorych americkych pohadkach...
budem sa snazit , dnes naprikal som ju robil prstamia uzto neije kaoked sme to robili nazaciatku tak som ju dokoncil jazyckom .... aake byste mi mohli dat rady k prvemu sexu? a tych 13 cm nieje to malo?
ved ale vies..to je take ze ona tiez od prveho sexu nemoze cakat nejake zazraky...pretoze obaja ste neskuseni tak to bude ktovieake plus ju to moze aj boliet..ide skor o atmosferu ako o ten samotny akt chapes...tak skus spravit co najlepsiu
teraznapriklad uspokojujeme tak ze trenim mojim stehnom, jazyckom, prstami je to prijemne aj premnaaj prenu ale obavam sa prveho sexu , lebo sme si dali ze nas prvy sex bude pri jej 18 nacke a sme spoluuz skoro 2 roky