Nemam sa s kym porozpravat...

Príspevok v téme: Nemam sa s kym porozpravat...
arabeska

Dobry den. Trapi ma jedna vec, nemam sa s kym o tom porozpravat, rozhodla som sa preto napisat na forum.
Mam 25 rokov a som vydata. Moj manzel si minule pisal cez chat s kolegynou. Je to kolegyna, s ktorou sa poznam aj ja, parkat sme boli u nej na navstevu. Videla som, ze vzdy, ked sa k nemu priblizim chat vypne. Pytala som sa ho s usmevom, ze preco to robi. Snazil sa to uhrat tak, ze zvelicujem a ze proste len nema rad, ked ma niekoho "za chrbtom". Mne to vsak nedalo ze preco robi take drahoty a ked siel urobit kavu, otvorila som si chat. Docitala som sa, ze ta kolegyna sa velmi trapi - kvoli chlapom. Nic konktretne tam ohladne toho nebolo, ako som pochopila, nechcela velmi o tom pisat. Nakoniec vsak hodila kompliment mojmu muzovi, ze aky je on dobry chlap. A moj manzel jej nad to odpisoval veci typu, ze "aj ty si ako z ineho sveta" "si proste anjelik"...
Zaskocilo ma to! Neviem, ci sa mam bat a vidiet za tym nieco viac alebo to brat len ako prejav empatie zo strany mojho muza, ze sa snazil psychicky pozdvihnut zdeptanu kolegynu...?

butlava vrba

❱❱ CHÝBA MI BLÍZKY ČLOVEK, NEMÁM SA S KÝM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ Ste na tom rovnako? ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.​​
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom

Monavka

Kamosenie sa s kolegynou este nikdy k nicomu dobremu neviedlo... A este s nezadanou!!!!! S kolegami mam vylucne pracovne vztahy, nenavstevujeme sa:) Mala si zakrocit skor. Mnohi ludia sa nezastavia pred nicim a nemaju problem balit zenateho chlapa...

Monavka

Napisem len to, ako by som reagovala ja, mozno som prilis stiktna, ale je to moj nazor:
1.) S kolegynou si nema co vypisovat, vidia sa predsa v praci, nie?
2.) Veci vypisovane inej zene typu "si anjelik" nepatria do repertoaru zenateho chlapa, pokial nejde o doberanie sa s kamaratkou.
3.) Skryvanie chatu. vypinanie ho a utajovanie by som nerespektovala. Ak nema co skryvat, nema dovod sa vypinat!

Ako ti napisala bibi, povedz mu, co si si precitala, normalne priamo a spytaj sa, o co ide, preco flirtuje a podobne. Zaroven podaj vysvetlenie, co chces, aby urobil - vystrihl sa podobnym chatom, prerusl styky s kolegynou mimo prace a podobne.

bibi123

arabeska-podla mna je zbytocne sa trapit. Na Tvojom mieste by som ho konfrontovala so zistenymi informaciami a povedala mu, ze ak si chce vypisovat, tak kludne, ze aj Ty si budes, ale doteraz Ti to pripadalo netaktne voci nemu si pisat s opacnym pohlavim.
alebo mu daj zablokovat chat:O)