Dobry den. Trapi ma jedna vec, nemam sa s kym o tom porozpravat, rozhodla som sa preto napisat na forum.
Mam 25 rokov a som vydata. Moj manzel si minule pisal cez chat s kolegynou. Je to kolegyna, s ktorou sa poznam aj ja, parkat sme boli u nej na navstevu. Videla som, ze vzdy, ked sa k nemu priblizim chat vypne. Pytala som sa ho s usmevom, ze preco to robi. Snazil sa to uhrat tak, ze zvelicujem a ze proste len nema rad, ked ma niekoho "za chrbtom". Mne to vsak nedalo ze preco robi take drahoty a ked siel urobit kavu, otvorila som si chat. Docitala som sa, ze ta kolegyna sa velmi trapi - kvoli chlapom. Nic konktretne tam ohladne toho nebolo, ako som pochopila, nechcela velmi o tom pisat. Nakoniec vsak hodila kompliment mojmu muzovi, ze aky je on dobry chlap. A moj manzel jej nad to odpisoval veci typu, ze "aj ty si ako z ineho sveta" "si proste anjelik"...
Zaskocilo ma to! Neviem, ci sa mam bat a vidiet za tym nieco viac alebo to brat len ako prejav empatie zo strany mojho muza, ze sa snazil psychicky pozdvihnut zdeptanu kolegynu...?
Nemam sa s kym porozpravat...
❱❱ CHÝBA MI BLÍZKY ČLOVEK, NEMÁM SA S KÝM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ Ste na tom rovnako? ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom
Kamosenie sa s kolegynou este nikdy k nicomu dobremu neviedlo... A este s nezadanou!!!!! S kolegami mam vylucne pracovne vztahy, nenavstevujeme sa:) Mala si zakrocit skor. Mnohi ludia sa nezastavia pred nicim a nemaju problem balit zenateho chlapa...
Napisem len to, ako by som reagovala ja, mozno som prilis stiktna, ale je to moj nazor:
1.) S kolegynou si nema co vypisovat, vidia sa predsa v praci, nie?
2.) Veci vypisovane inej zene typu "si anjelik" nepatria do repertoaru zenateho chlapa, pokial nejde o doberanie sa s kamaratkou.
3.) Skryvanie chatu. vypinanie ho a utajovanie by som nerespektovala. Ak nema co skryvat, nema dovod sa vypinat!
Ako ti napisala bibi, povedz mu, co si si precitala, normalne priamo a spytaj sa, o co ide, preco flirtuje a podobne. Zaroven podaj vysvetlenie, co chces, aby urobil - vystrihl sa podobnym chatom, prerusl styky s kolegynou mimo prace a podobne.
arabeska-podla mna je zbytocne sa trapit. Na Tvojom mieste by som ho konfrontovala so zistenymi informaciami a povedala mu, ze ak si chce vypisovat, tak kludne, ze aj Ty si budes, ale doteraz Ti to pripadalo netaktne voci nemu si pisat s opacnym pohlavim.
alebo mu daj zablokovat chat:O)