escapele

ivka001

Nepotrebujes ist zatial na krv, pockaj ci ti pride menstruacia, escapelle sa da vziat do 72 hodin tusim, ale logicky, cim skor ho vezmes, tym vacsiu ucinnost ma...je to fakt len nudzovy pripad, pri nehode, ked sa kondom zosmykne alebo pretrhne. Nemala by si ju brat casto, lebo moze okrem rozhadzaneho cyklu narobit vela inych problemov. Ked ti pride Mko, chod za svojim gyn., nech ta vysetri a nech ti predpise klasicku HAK ;). Proti tej ma tiez vela ludi vyhrady, ale su nazory a nazory. Ja ju tiez beriem.

nightmare281

ja nechapem tieto otazky...radsej sa zamysli nad nejakou rozumnou ochranou... daj si predpisat antikoncepciu a nemusis tu vypisovat taketo otazky.... pekny den

katarina 88

Babý ja som tiež mala vždý chránený kondom vždý len teraz sme nemali tak sme sli bez tiež som to len teraz raz zobrala a posledný lebo idem už hak uživat...

macka26

akoze nie som ani proti potratom ani proti escapelle pokial napriklad zlyha kondom alebo ina antikoncepcia.. ale zrat to jak na beziacom pase, potom plackat ze mam rozhadzany cyklus ... no neviem... proste je xmoznosti ako tomu predist a kazda druha tema je mala som nechraneny sex, alebo druhe kolo sme mali bez kondomu, mozem byt tehotna?

lionesssssss

macka... nie si... sme dve...

ja som užila Escapelle raz, a viem, že v živote ho už do huby nevezmem...

ja to inak tiež nechápem - ak niekto nechce dieťa, prečo si nedáva väčší pozor...

macka26

som jedina na svete , kto ked nechce dieta nema nechraneny sex, alebo pouziva antikoncepciu, pretoze povazuje zranie escapellu za svinstvo?

lionesssssss

na čo potrebuješ ísť na krv? ak ti príde menštruácia, tak nie si tehotná, ak ti nepríde, tak si kúp tehotenský test...